ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…

«Άσπρισ’ η κούτρα σου Μιχάλη
αλλά μυαλό, αλλά μυαλό
δεν λέει να βάλει.»
...λέει το τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη, από το έργο «οδός των ονείρων».

Προχθές, σε κάποια άλλη οδό, στην οδό των εφιαλτών, ένας άλλος Μιχάλης πιάστηκε στα πράσα να «κλέβει» το δημόσιο. Ο κατά δήλωσή του συνταξιούχος λοιπόν, ο κυρ Μιχάλης, αποδείχτηκε ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι αφού, αν και ιδιοκτήτης 28 ακινήτων και τριών αυτοκινήτων, χώρια οι τραπεζικές καταθέσεις, προσπάθησε να γλιτώσει 4.000 ευρώ περίπου, που θα πλήρωνε αν δεν είχε καταθέσει τις πινακίδες του
ακριβού αυτοκινήτου. Προτίμησε όμως να του φορέσει μαϊμού πινακίδες και να βγει βόλτα με αυτό για να γεμίσει η μπαταρία του.
Βρε κύριε Μιχάλη μας, αν εσύ και όσοι σου μοιάζουν δεν είχατε αυτή τη νοοτροπία της κουτοπονηριάς, ίσως σήμερα τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα για όλους, ακόμα και για σένα. Αν πλήρωνες τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα, και ό, τι άλλο έπρεπε, δεν θα χρειαζόταν να καταθέσεις τις πινακίδες λόγω της υψηλής, αναγκαστικά, φορολογίας και όλα θα ήταν καλύτερα.
Αλλά πώς να δει αυτός ο τόπος προκοπή όταν ένας πρώην υπουργός μεταφορών κυκλοφορεί με μαϊμού πινακίδες, ένας άλλος πρώην υπουργός οικονομικών διώκεται για φοροδιαφυγή και ένας άλλος, πρώην υπουργός άμυνας αγόρασε υποβρύχια που γέρνουν και γι΄ αυτό πήρε μίζες.       
...Κι άσε με εμένα τον κουτό
κατά πως θέλω να γελώ
το χάλι μου κύριε Μιχάλη μου.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις