ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς μεταξωτές γραβάτες, φρου φρου κι αρώματα η Ελληνική προεδρία

Ποίος θα το φανταζότανε ότι ένα απλό δημοσίευμα της NEWSBOMB θα… τίναζε στον αέρα την ελληνική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ειδικότερα,  χθες το μεσημέρι, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσίασε το λογότυπο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ την οποία αναλαμβάνει η χώρα μας για το πρώτο εξάμηνο του 2014.
Όμως υπήρξαν «παράπλευρες απώλειες» στον τομέα των δημοσίων σχέσεων καθώς ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Κούρκουλας, ζήτησε συγγνώμη από τους παρισταμένους πρέσβεις και εκπροσώπους των κρατών μελών, που «λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, της λιτότητας  και κάποιων δημοσιευμάτων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος

πήρε την απόφαση να διακόψει την παράδοση που θέλει κάθε χώρα που έχει την προεδρία να δωρίζει γραβάτες και φουλάρια»
Αλλά όπως και να το κάνουμε το να διαθέτει η πτωχευμένη Ελλάδα το ποσό των 147.600 ευρώ για αναμνηστικές γραβάτες και φουλάρια με το λογότυπο της ελληνικής προεδρίας είναι ακραία σπατάλη και η NEWSBOMB το επεσήμανε πρώτη στις 25 Οκτωβρίου σε σχετικό δημοσίευμά της.

Κατά τα άλλα ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο λογότυπο είναι εμφανές ένα ημικύκλιο, που αντιπροσωπεύει το Κοινοβούλιο αλλά και το αρχαίο θέατρο, το ωδείο. Ελπίζουμε να μην εμφανιστεί κάποιος τούρκος αξιωματούχος να μας πει -με φόντο την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας- ότι στο λογότυπο βλέπει την ημισέληνο και αρχίσει θεωρίες με ημι-σέλινα και ημι-κρεμμυδάκια.

Πηγή : NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις