ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Βενιζέλος: κόψτε το κάπνισμα, λερώνετε τις κουρτίνες

Η Κούβα, ένας από τους τελευταίους τουριστικούς παραδείσους, προσφέρει στους επισκέπτες ζωντανές εικόνες από ένα κόσμο που χάνεται, ένα κόσμο που μόνο από τον κινηματογράφο και τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε.
Μουσική και καλλίγραμμες χορεύτριες, ρούμι και το καμπαρέ Τροπικάνα, και βέβαια πούρα είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του νησιού αλλά και όσοι μένουν εκεί και εργάζονται. Ανάμεσα στην τελευταία κατηγορία και οι έλληνες διπλωμάτες στην Κούβα, στην πρεσβεία μας, στην Αβάνα.
Όμως βρε παιδιά, εκεί στην πρεσβεία μας μήπως το παρακάνετε με το κάπνισμα των πούρων; Καπνίζετε ολημερίς μέσα στο
κτήριο της πρεσβείας και εκτός του ότι μαυρίζουν οι τοίχοι, οι κουρτίνες βρωμοκοπάνε τσιγαρίλα.  Τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς όταν διαβάσει την απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με την οποία : «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 1.064,31 ΕΥΡΩ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης …. για την πληρωμή ΔΑΠΑΝΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ (ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΒΑΝΑΣ»


Άσε που οι κουρτίνες μπορεί να θέλουν αντικατάσταση όχι μόνο από την μυρωδιά του καπνού, αφού με ένα καλό πλύσιμο το κακό διορθώνεται, αλλά ίσως κάποιος απρόσεκτος, πίνοντας λίγο ρούμι παραπάνω και έχοντας για καλή παρέα μια κουβανέζα μουλάτα, τις τρύπησε με την κάφτρα του πούρου του, οπότε το ελληνικό δημόσιο έναντι 1.064 ευρώ πρέπει να αγοράσει καινούργιες.
Περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα υπάρξει απόφαση με δαπάνη για το κρέμασμα  των κουρτινών και γιατί όχι για ιονιστή της ατμόσφαιρας.
Πηγή : NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις