ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Βενιζέλος: κόψτε το κάπνισμα, λερώνετε τις κουρτίνες

Η Κούβα, ένας από τους τελευταίους τουριστικούς παραδείσους, προσφέρει στους επισκέπτες ζωντανές εικόνες από ένα κόσμο που χάνεται, ένα κόσμο που μόνο από τον κινηματογράφο και τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε.
Μουσική και καλλίγραμμες χορεύτριες, ρούμι και το καμπαρέ Τροπικάνα, και βέβαια πούρα είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του νησιού αλλά και όσοι μένουν εκεί και εργάζονται. Ανάμεσα στην τελευταία κατηγορία και οι έλληνες διπλωμάτες στην Κούβα, στην πρεσβεία μας, στην Αβάνα.
Όμως βρε παιδιά, εκεί στην πρεσβεία μας μήπως το παρακάνετε με το κάπνισμα των πούρων; Καπνίζετε ολημερίς μέσα στο
κτήριο της πρεσβείας και εκτός του ότι μαυρίζουν οι τοίχοι, οι κουρτίνες βρωμοκοπάνε τσιγαρίλα.  Τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς όταν διαβάσει την απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με την οποία : «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 1.064,31 ΕΥΡΩ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης …. για την πληρωμή ΔΑΠΑΝΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ (ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΒΑΝΑΣ»


Άσε που οι κουρτίνες μπορεί να θέλουν αντικατάσταση όχι μόνο από την μυρωδιά του καπνού, αφού με ένα καλό πλύσιμο το κακό διορθώνεται, αλλά ίσως κάποιος απρόσεκτος, πίνοντας λίγο ρούμι παραπάνω και έχοντας για καλή παρέα μια κουβανέζα μουλάτα, τις τρύπησε με την κάφτρα του πούρου του, οπότε το ελληνικό δημόσιο έναντι 1.064 ευρώ πρέπει να αγοράσει καινούργιες.
Περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα υπάρξει απόφαση με δαπάνη για το κρέμασμα  των κουρτινών και γιατί όχι για ιονιστή της ατμόσφαιρας.
Πηγή : NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις