ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Και μετά θα κάάάθεσαι...

«Μέσα στα καπηλειά   και τα χαμαιτυπεία της Βηρυτού κυλιέμαι», λέει στο ποίημά του ο  Καβάφης δίνοντας την εικόνα της παλιάς εποχής στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.
Σήμερα, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως θέλουν να κυλιόνται και στα μαξιλάρια του σπιτιού τους και γιατί όχι, λογικό είναι, αν δεν έχουν δουλειά να κάνουν, άσε που μπορεί  να λιώνουν τα μαξιλάρια του σπιτιού τους από τις ξάπλες και την μεγάλη χρήση.
Όπως και να ‘χει το πράγμα, σε κάθε περίπτωση   η αγορά μαξιλαριών για το σπίτι του Έλληνα πρέσβη στη Βηρυτό και μάλιστα με λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων μπορεί ίσως να παρεξηγηθεί από κάποιους
κακοπροαίρετους.

Για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουμε σήμερα στη NEWSBOMB απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία εγκρίνεται δαπάνη ύψους 423,94 ευρώ «για την πληρωμή ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΗΡΥΤΟΥ».
Με κανένα τρόπο δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη στη Βηρυτό αγοράζουν μαξιλάρια για να κάθονται αναπαυτικά ή ακόμα χειρότερα, να έλιωσαν τα μαξιλάρια από το καθισιό και να χρειάζονται καινούρια.
Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί, ατάκα του αείμνηστου Μίμη Φωτόπουλου "και μετά θα κάααθεσαι", από τη θεατρική παράσταση  "Άνθρωποι, άνθρωποι", που ανέβηκε στο θέατρο το καλοκαίρι του 1948, είναι πάντα επίκαιρη, οφείλουμε να είμαστε υποψιασμένοι.
πηγή : NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις