ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Και μετά θα κάάάθεσαι...

«Μέσα στα καπηλειά   και τα χαμαιτυπεία της Βηρυτού κυλιέμαι», λέει στο ποίημά του ο  Καβάφης δίνοντας την εικόνα της παλιάς εποχής στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.
Σήμερα, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως θέλουν να κυλιόνται και στα μαξιλάρια του σπιτιού τους και γιατί όχι, λογικό είναι, αν δεν έχουν δουλειά να κάνουν, άσε που μπορεί  να λιώνουν τα μαξιλάρια του σπιτιού τους από τις ξάπλες και την μεγάλη χρήση.
Όπως και να ‘χει το πράγμα, σε κάθε περίπτωση   η αγορά μαξιλαριών για το σπίτι του Έλληνα πρέσβη στη Βηρυτό και μάλιστα με λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων μπορεί ίσως να παρεξηγηθεί από κάποιους
κακοπροαίρετους.

Για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουμε σήμερα στη NEWSBOMB απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία εγκρίνεται δαπάνη ύψους 423,94 ευρώ «για την πληρωμή ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΗΡΥΤΟΥ».
Με κανένα τρόπο δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη στη Βηρυτό αγοράζουν μαξιλάρια για να κάθονται αναπαυτικά ή ακόμα χειρότερα, να έλιωσαν τα μαξιλάρια από το καθισιό και να χρειάζονται καινούρια.
Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί, ατάκα του αείμνηστου Μίμη Φωτόπουλου "και μετά θα κάααθεσαι", από τη θεατρική παράσταση  "Άνθρωποι, άνθρωποι", που ανέβηκε στο θέατρο το καλοκαίρι του 1948, είναι πάντα επίκαιρη, οφείλουμε να είμαστε υποψιασμένοι.
πηγή : NEWSBOMB

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις