ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Τον Α-η-δωνί-ζει ο θάνατός σου! Σε Α-η-διάζει το πρόσωπό του!

Του Στρατή Μαζίδη
Τον πέτυχα αργά χθες βράδυ στην τηλεόραση να τσιρίζει, να χοροπηδάει και να πουλάει τα βιβλία του. Σε τιμή ευκαιρίας όπως πάντα μιας και η κυβέρνηση μας έχει ρουφήξει το αίμα και επομένως έχουν – αν έχουν – απομείνει λίγα σταγονίδια.
Βρήκα λοιπόν ένα απόσπασμα στο youtube με τον Άδωνι και το πέρασα σε ένα φίλο μου στο εξωτερικό με μια ερώτηση. Τι είναι αυτός ο τύπος; Ξέρεις;
Η απάντηση ήταν πολλά εικονίδια με γέλια και μια ερώτηση “an id*ot perhaps?”.
Κι όμως αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός και μάλιστα σε νευραλγικό πόστο.
Εμφανίζεται παντού. Μιλάει για νέα σχέδια στη Υγεία την ώρα που το Αττικό είναι μόνο για γρατζουνιές, το Αμαλία Φλέμινγκ φυτοζωεί, στον Ευαγγελισμό θαυμάζουμε κάθε μέρα και μια
φωτογραφία ντροπής και ο ΕΟΠΥΥ πάει για διάλυση.

Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο το κοινωνικό αγαθό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που κάνει την όλη εικόνα αυτού που ονομάζουμε σύστημα υγείας, προ της κρίσης να μοιάζει με παράδεισο.

Αλίμονό σου αν χρειαστεί να μπεις σε νοσοκομείο. Είσαι πια τελειωμένος. Αν και βασικά δε χρειάζεται πλέον να πας αφού τα πιο πολλά υπολειτουργούν. 

Υπερασπίζεται την τρόικα και ώρες ώρες δείχνει λες και επιχαίρει με το θάνατό μας που θεωρείται βέβαιος αν -ο μη γένοιτο- πάθουμε κάτι.

Ο πλέον αποτυχημένος και εριστικός υπουργός, ο άνθρωπος που κορόιδευε όσους τον έστελναν στη Νέα Δημοκρατία, σήμερα πίνει νερό στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά βάζοντας ταφόπλακα στον κλάδο της υγείας και διατυπώνει άποψη με ύφος αυθεντίας για το κάθε τι. 

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι αυθεντική. Το ξενοδοχείο "ΣΑΜΑΡΑΣ" υπάρχει και λειτουργεί στη Λαμία... Περίεργες συμπτώσεις....

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις