ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τον Α-η-δωνί-ζει ο θάνατός σου! Σε Α-η-διάζει το πρόσωπό του!

Του Στρατή Μαζίδη
Τον πέτυχα αργά χθες βράδυ στην τηλεόραση να τσιρίζει, να χοροπηδάει και να πουλάει τα βιβλία του. Σε τιμή ευκαιρίας όπως πάντα μιας και η κυβέρνηση μας έχει ρουφήξει το αίμα και επομένως έχουν – αν έχουν – απομείνει λίγα σταγονίδια.
Βρήκα λοιπόν ένα απόσπασμα στο youtube με τον Άδωνι και το πέρασα σε ένα φίλο μου στο εξωτερικό με μια ερώτηση. Τι είναι αυτός ο τύπος; Ξέρεις;
Η απάντηση ήταν πολλά εικονίδια με γέλια και μια ερώτηση “an id*ot perhaps?”.
Κι όμως αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός και μάλιστα σε νευραλγικό πόστο.
Εμφανίζεται παντού. Μιλάει για νέα σχέδια στη Υγεία την ώρα που το Αττικό είναι μόνο για γρατζουνιές, το Αμαλία Φλέμινγκ φυτοζωεί, στον Ευαγγελισμό θαυμάζουμε κάθε μέρα και μια
φωτογραφία ντροπής και ο ΕΟΠΥΥ πάει για διάλυση.

Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο το κοινωνικό αγαθό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που κάνει την όλη εικόνα αυτού που ονομάζουμε σύστημα υγείας, προ της κρίσης να μοιάζει με παράδεισο.

Αλίμονό σου αν χρειαστεί να μπεις σε νοσοκομείο. Είσαι πια τελειωμένος. Αν και βασικά δε χρειάζεται πλέον να πας αφού τα πιο πολλά υπολειτουργούν. 

Υπερασπίζεται την τρόικα και ώρες ώρες δείχνει λες και επιχαίρει με το θάνατό μας που θεωρείται βέβαιος αν -ο μη γένοιτο- πάθουμε κάτι.

Ο πλέον αποτυχημένος και εριστικός υπουργός, ο άνθρωπος που κορόιδευε όσους τον έστελναν στη Νέα Δημοκρατία, σήμερα πίνει νερό στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά βάζοντας ταφόπλακα στον κλάδο της υγείας και διατυπώνει άποψη με ύφος αυθεντίας για το κάθε τι. 

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι αυθεντική. Το ξενοδοχείο "ΣΑΜΑΡΑΣ" υπάρχει και λειτουργεί στη Λαμία... Περίεργες συμπτώσεις....

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις