ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Συνταγματικό Τόξο» group of companies

Ήρθαν πλανόδιοι και τους κάνουν χαλάστρα
Η Χρυσή Αυγή έδωσε την δυνατότητα στο Κράτος να αναδείξει τις αρετές του και να μας εκπλήξει ευχάριστα με την ταχύτητα αντιδράσεως του μηχανισμού του. Μέσα σε λίγες ώρες από την δολοφονία του αντιφασίστα Φύσσα από τον πρώην κομμουνιστή και νεόκοπο φασίστα, Ρουπακιά, οι τρείς εξουσίες η νομοθετική, η δικαστική και η εκτελεστική,  λειτούργησαν συντονισμένες, με ζηλευτές
επιδόσεις. Συναρμόδιοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι, δικαστές, υπάλληλοι  και βουλευτές με πρωτόγνωρη ομοψυχία, αποφασιστικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή και την στέλνουν στο πυρ το εξώτερο. Και καλά κάνουν αν τα πράγματα είναι έτσι όπως μας τα σερβίρουν τα ΜΜΕ, αλλά τέτοια κινητοποίηση δεν έχει ξαναγίνει ούτε σε φυσικές καταστροφές, ούτε όταν κινδύνεψαν να χαθούν - και τελικά χάθηκαν – δεκάδες ανθρώπινες ζωές, όπως επί παραδείγματι στις φωτιές στην Ηλεία. Ούτε ακόμα όταν μια δράκα κουκουλοφόρων καταλύει επανειλημμένως  και ευτελίζει το Κράτος. Αλλά ούτε όταν χιλιάδες συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν και  γίνονται θυσία στο βωμό του μνημονίου. Βεβαίως οι περιπτώσεις της κρατικής αδιαφορίας είναι αναρίθμητες και ο αριθμός τους αντιστρόφως ανάλογος της ευαισθησίας των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.
 Όμως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής το διακύβευμα είναι μεγάλο και τα συμφέροντα ακόμη μεγαλύτερα.
Το «Συνταγματικό Τόξο» είναι ένας μεγάλος  όμιλος επιχειρήσεων, έχει πολλά μαγαζιά γωνιακά, που έχουν κίνηση, φανταχτερές βιτρίνες, πλούσιο εμπόρευμα,  κυρίως σε είδη δημοκρατικά με πολλές και ελκυστικές συσκευασίες. Έχουν σταθερούς  πελάτες-ψηφοφόρους, έχουν μεγάλους τζίρους και τεράστια  κέρδη.
Κάποια μέρα λοιπόν, μαζεύτηκαν από το πουθενά οι πλανόδιοι  πραματευτάδες της Χρυσής Αυγής, έστησαν με θράσος τους πάγκους τους  με ελκυστικό εμπόρευμα και εξευτελιστικές  τιμές στα δημοκρατικά προϊόντα, άρχισαν να τα διαλαλούν και να ξεπουλάνε και όλα αυτά μπροστά στις φανταχτερές βιτρίνες του «Συνταγματικό Τόξο» group of companies που με τρόμο είδαν να μειώνεται η πελατεία, ο τζίρος και φυσικά τα κέρδη τους.
Φώναξαν λοιπόν οι  πανικόβλητοι  επιχειρηματίες του Συνταγματικού  Τόξου  την αστυνομία, φόρτωσαν  στους πλανόδιους χρυσαυγίτες-πραματευτάδες ένα κάρο αδικήματα και παραβάσεις, τους έσυραν στα δικαστήρια,  τους πήραν τις άδειες και νόμισαν ότι ησύχασαν.
Έλα όμως που οι πλανόδιοι έχουν αποκτήσει πλέον και αυτοί σταθερή πελατεία…
Ο αγώνας για να σώσει ο καθένας το γωνιακό μαγαζάκι ή τον πάγκο του θα είναι σκληρός. Και όπως είναι φυσικό επακόλουθο, κάποιοι άλλοι, τρίτοι, συνταξιούχοι πραματευτάδες  πρόβαλλαν μέσα από τον κουρνιαχτό και είπαν ότι οι σκυλοκαυγάδες των επιχειρήσεων του Συνταγματικού Τόξου με τους πλανόδιους ντροπιάζουν το εμπόριο και ταλαιπωρούν τους πολίτες. Γιαυτό  θα είναι καλύτερα  να αναλάβει ο στρατός και να ελέγχει όλες τις επιχειρήσεις και τα μαγαζάκια.  
Κάτι ξέρουν κι΄ αυτοί και θυμούνται από παλιά….
Αναμένονται εξελίξεις.....
Α.Α.

1 Σχόλια:

Unknown είπε...

ωραιοτατο..........
συγχαρητηρια για το αρθρο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις