ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ο Αβραμόπουλος απαντά στον Σόιμπλε για τις αποζημιώσεις

Αμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στα όσα δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Συγκεκριμένα ο γερμανός υπουργός είπε ότι το θέμα «έχει ξεκαθαριστεί από καιρό» και δε βλέπει «καμία ελπίδα» στη σχετική αξίωση της Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε: «Ο δρόμος των
μεταρρυθμίσεων είναι μακρύς, οι Έλληνες δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται».
Σε δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε ότι «το εάν έχει λήξει ή όχι η υπόθεση αυτή το καθορίζει η διεθνής δικαιοσύνη, καθώς από τη φύση του, το θέμα αυτό άπτεται του διεθνούς δικαίου και των διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων».
Επίσης είπε ότι «κανένας συσχετισμός δεν υπάρχει, ούτε μπορεί να υπάρξει, ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Άλλωστε, οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι θέμα που έχει αναδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια από την Ελληνική Πολιτεία».
Πρόσθεσε τέλος ότι η Ελλάδα δεν «αποπροσανατολίζεται» από την πολιτική των μεταρρυθμίσεων, παρά τις μεγάλες θυσίες που βαρύνουν στους ώμους του ελληνικού λαού».

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις