ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Και εγκεφαλικά νεκρό το ΠΑΣΟΚ

Μάλιστα  κύριοι… Η απάντηση ορισμένων στο πρόβλημα της χώρας είναι η επιστροφή Παπανδρέου. 
Αυτό…
Λίγο μετά τις 18:00 μπήκε στο χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπου συνεδριάζει το ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταχειροκροτούμενος  με τους
συνέδρους όρθιους να τον επευφημούν επί δεκάλεπτο.
Ακούγονταν συνθήματα όπως “Νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός” «Γιώργο μαζί στη νέα εποχή», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Γιώργο αρχηγό» και επαναλαμβανόμενα σε ρυθμικό τόνο το επίθετό του «Παπανδρέου…Παπανδρέου…».
Ο κ. Παπανδρέου έφτασε λίγο νωρίτερα στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη και ήρθε κατευθείαν στο συνέδριο κλείνοντας έτσι το στόμα σε όσους τον κατηγορούσαν ότι δεν παρευρέθηκε στις εργασίες του κόμματός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως δεν προτίθεται να μιλήσει στο συνέδριο.
Στήθηκε κλίμα εμφυλίου πολέμου  με τα “καρφιά”  να δίνουν και παίρνουν μεταξύ των δύο στρατοπέδων που δεν είναι άλλα από τους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς.
...τόσο καλά…

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις