ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Το κουνούπι του Νείλου και το κουνούπι του γραικύλου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κουνούπι του Νείλου, μπορεί με το τσίμπημά του να προκαλέσει ακόμα και θάνατο σε εξασθενημένους οργανισμούς.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κουνούπι του Νείλου πράγματι αισθάνεται σαν στο σπίτι του αφού με τόσους αφρικανούς που έχουμε στην Ελλάδα, δεν θα του λείπει το σπιτικό φαγητό όπως εύστοχα και με πολύ χιούμορ έγραψε η ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τριπλούν,  κ. Βούλα Παπαχρήστου.
Όμως υπάρχει και ένα άλλο κουνούπι, το κουνούπι του γραικύλου,   που ζεί και αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Το δικό μας κουνούπι  που
με κάθε τσίμπημά του μεταδίδει τον ιό του γραικύλου και τα κρούσματα είναι καθημερινά.  

Το τσίμπημα του κουνουπιού του γραικύλου, προκαλεί μέσα σε λίγες ώρες, ως πρώϊμα συμπτώματα, διεγερτική ψύχωση και αντιδραστική σύγχυση, (όπως in vivo απεδείχθη από τις αντιδράσεις των μολυνθέντων εκ του ιού του γραικύλου, με την υπόθεση της πρωταθλήτριας κ. Παπαχρήστου),  τα οποία εξελίσσονται τελικώς σε  φρενοβλάβεια, ανήκεστο συμπλεγματισμό,  καλπάζουσα  ιδιωτεία, και πνευματική φθίση.
Παύλος Καμ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις