ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τώρα τρέχουμε ΚΑΙ αναδιαπραγματευόμαστε

Τα πρώτα αποτελέσματα και τα exit polls δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την βούληση των Ελλήνων πολιτών. Καταγγελία του μνημονίου ζητά το 25%, και αναδιαπραγμάτευση το 75% των Ελλήνων πολιτών. Τα δύο πρώτα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το ποιό θα βρεθεί στην πρώτη θέση, και το ποιά μορφή θα έχει η κυβέρνηση που θα σχηματισθεί, πρέπει να αποδυθούν σε μια ευγενή άμιλλα και γιατί όχι σε συνεργασία, ώστε να τιμήσουν την
εντολή του 60% περίπου του εκλογικού σώματος που τα εμπιστεύθηκε, και να ανατρέψουν τους όρους και τις δεσμεύσεις του μνημονίου που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.
Είναι όμως παράλληλα υποχρεωμένα να υπερθεματίσουν σε μεταρρυθμίσεις που έτσι κι΄αλλιώς, με ή χωρίς μνημόνιο, πρέπει να γίνουν ώστε να γυρίσει σε σωστή ρότα ο Τιτανικός του Παπανδρέου, που συνειδητά τον οδήγησε στον ύφαλο της τρόϊκα.
Το ΠΑΣΟΚ,  θα έχει την τύχη που του αξίζει,  τόσο αυτό όσο και ο αρχηγός του.
Και δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες. Όταν ο Βενιζέλος μιλάει για κυβέρνηση "συνευθύνης" είναι πρόδηλο ότι δεν τον απασχολεί η διακυβέρνηση της χώρας, αλλά η συνευθύνη των πολιτικών δυνάμεων που θα σχηματίσουν την κυβέρνηση, για τα πεπραγμένα του προτέρου ατίμου βίου του ΠΑΣΟΚ που με περισσή θρασύτητα εκβιάζει τον ρόλο του ρυθμιστή της πολιτικής σκηνής.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜ. ΑΡ. ας κατέβουν από το σκηνικό του προεκλογικού θεάτρου και ας σκεφθούν γιατί υποχώρησαν τα ποσοστά τους, μιας και οι αντιμνημονιακές κορώνες, σε υψηλούς ή χαμηλούς τόνους δεν τους βοήθησαν να διατηρήσουν έστω τις δυνάμεις τους και ας παραδειγματισθούν από την συντριβή του Κ.Κ.Ε, αλλά και από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που διεκδικεί ακόμα και την τέταρτη θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τώρα τρέχουμε ΚΑΙ διαπραγματευόμαστε
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις