ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή δηλώσεις του Βενιζέλου

Χθές, τα έλεγα ΕΔΩ.
Σήμερα,  ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει: "Αναταραχή προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ μια αποστροφή του λόγου του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Λιβαδειά σε σχέση με την ανανέωση του κόμματος, που μεταφέρθηκε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter.
«Δεν μπορεί τα στελέχη μας να είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου ήμουν 30 χρονών» ανέφερε ένα από τα tweet στο λογαριασμό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», στελέχη
της Ιπποκράτους έλεγαν ότι δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις τέτοιου τύπου και να προσπερνιούνται ολόκληρες γενιές στελεχών, αποφεύγοντας να δώσουν έκταση στη συγκεκριμένη αναφορά. Από την πλευρά τους, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου διευκρίνιζαν ότι πράγματι απαντώντας σε ερώτηση για τη νεολαία και τη νέα γενιά είπε ότι θα ήταν ευτύχημα να είχε περισσότερους 30άρηδες το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να υποδηλώνει οτιδήποτε σε σχέση με την ηλικία των άλλων στελεχών."
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις