ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο Αννίβας προ των πυλών


Σπύρος Παπαγιάννης
   Ο Αννίβας έφθασε έξω από την Ρώμη πολίτες.
Εγερθείτε όλοι, χορτασμένοι κάθε λογής γιατί εμείς πεινασμένους δεν έχουμε, για να αντιμετωπίσουμε αυτόν και τους συμμάχους του, μια που μάζεψε όλους τους κοπρίτες, άνεργους, απολυμένους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους της χώρας, μα και τους υπό απόλυσιν τοιούτους του δημοσίου τομέα μας, που δεν θέλουν την τίμια αξιολόγησή μας, με την οποία θα ξεδιαλέξουμε
την ήρα από το στάρι. Και θα τους κάνουμε όλους στρατιωτάκια, μέχρι και έπαρση της σημαίας του Ευρώ να κάνουν κάθε πρωΐ, που θα πηγαίνουν να πιάσουν δουλειά, μα και να ευχαριστούν όπως οι κότες όταν πίνουν νερό τον Θεό, τα αφεντικά που τους άφησαν να πιούν το νερό τους, ή και το κάτουρό τους ακόμη. 
Συμμάχησε έτσι  ο Αννίβας με τους νέους υπό κατασκευήν εγχώριους σκλάβους μας, πριν ακόμη προλάβουμε να τους ανακηρύξουμε επίσημα σε κάστα παρειών, κατά το πρότυπο της Ινδίας, που μπορεί να πήγε ο Μεγαλέξανδρος σε αυτήν, τώρα όμως μόλις, μετά 2 χιλάδες και τριακόσια τόσα χρόνια  αξιωθήκαμε να αντιγράψουμε το κοινωνικό τους μοντέλο, που θα μας φέρει, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, την πολυθρύλητη οικονομική ανάπτυξη.
Κάναμε βέβαια  εισαγωγή  με το τσουβάλι τέτοιων από το εξωτερικό, Πακιστανών, μουσουλμάνων και μαυριδερών γύφτων κάθε είδους, που μπροστά τους  οι δικοί μας  τσιγγάνοι μοιάζουν με γαλακτομπούρεκα, μας βρώμισαν όμως και γέννησαν τους Χρυσαυγίτες, που έχουν μανία με τα καθαρά, ασβεστωμένα πεζοδρόμια κι αυτοί δεν θα βάλουν μόνο τους εργάτες να κάνουν «παρουσιάστε», μα και εμάς ακόμη, την άρχουσα τάξη, της νέας τάξης πραγμάτων, και θα μας καταντήσουν φασιστάκια. Ποιους ;, εμάς τους δημοκράταρους, που για δημοκρατία μιλάμε όλη την ώρα, τι Νέα Δημοκρατία, τι Δημοκρατική Συμμαχία, τι Δημοκρατική Αριστερά.
Ξύπνησε λοιπόν μέσα μας η ανάγκη της καθαριότητος και είπαμε να καθαρίσουμε όλη την κόπρον του Αυγεία και όλους τους κοπρίτες, ντόπιους και ξένους και τους μέν ξένους να βάλουμε σε στρατόπεδα και τους ντόπιους να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά, που είχαν από τις παλιές ιδεολογίες του κομμουνισμού, μα και του εθνικισμού ακόμη και απαιτούσαν ψωμί, παιδεία και ελευθερία, χωρίς να πληρώνουν οι αθεόφοβοι.
Τζάμπα δηλαδή τα θέλαν όλα οι τζάμπα μάγκες μας.
Ενώ εμείς όλα τα ‘χουμε στο μαγαζί, ακόμα και ελευθερία για όποιον έχει να πληρώσει και τι ελευθερία, μέχρι που να ανεβοκατεβάζει  κυβερνήσεις αν θέλει, να χαστουκίζει τροχονόμους και αστυφύλακες αν τον συλλαμβάνουν και να λέει, «Ξέρετε βρε ποιός είμαι εγώ;»
  Εμπρός λοιπών πατριώτες του Ευρώ και όχι της τρύπιας δεκάρας και νοικοκυραίοι, τσιγκούνηδες και εξηνταβελόνες, παπατζήδες και παπαρολόγοι κάθε λογής, όσοι έχετε κάποιο ψίχουλο σε τράπεζα, λίγο φόβο στην ψυχή σας και κάποιο αίσθημα ανωτερότητας στο εγώ σας και πιστεύετε πως θα βγαίνετε πάντα πρώτοι στα κοινωνικά καλλιστεία αξιολόγησης που θα θεσπίσουμε για να αξιολογούν τους εργάτες που θα αξίζει να εργάζονται και τους υπαλλήλους που θα αξίζει να διορίζονται, χωρίς ρουσφέτια και πλάγια μέσα όπως γίνονταν μέχρι σήμερα.

Ε ρε, πως δεν είχαμε σκεφθεί να κάνουμε την χώρα από τον πρώτο μεσαίωνα, υποτελή του Πάπα.  Θα ήμασταν τώρα ήδη Ευρώπη και δεν θα χρειαζόμασταν το ταχυφροντιστήριο των μνημονίων. Ας είναι όμως, ελάτε όλοι να ενώσουμε τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις που συμφωνούν σε ένα πράγμα: πως πρέπει να είμαστε υποτελείς στην πεφωτισμένη δεσποτεία της Γερμανίας,  αν θέλουμε να μείνουμε στο Ευρώ και κατ΄ επέκταση στην Ευρώπη, γιατί η πεμπτουσία της Ευρώπης είναι το Ευρώ, από την στιγμή που η πεμπτουσία του κόσμου είναι το χρήμα.
Ελάτε να ενωθούμε ενάντια στους σκλάβους, τους πτωχούς και τους αμόρφωτους, και τους κατοίκους των πέντε αστέρων που δεν δέχονται να προσκυνήσουν τα αστέρια της Ευρωπαϊκής μας  Ενώσεως.  Τη γεμίσαμε αστέρια βλέπεις, από τότε που χάθηκε ο Θεός, ή που για να πούμε την αλήθεια τον κάναμε έξωση από την δεξιά πολυκατοικία μας, αφήσαμε όμως τους παπάδες του και τα λιβανιστήρια του να λιβανίζουν την εξουσία μας, γιατί καλό είναι για να λέμε την αλήθεια και το λιβάνι για μαστούρωμα.
    
Εμπρός λοιπόν πατριώτες της υποτέλειας και εθνικιστές του χρήματος, θα έχουμε και σκλάβους μαζί μας που τους αρέσουν να είναι σκλάβοι και αριστερούς που τους αρέσει να παντρεύονται  με καπιταλιστές. Ελάτε να προλάβουμε να παραδώσουμε την χώρα στους Γερμανούς, πριν προλάβουν να πάρουν την εξουσία οι δίχως παράδες φουκαράδες που δεν μας λένε τι θα κάνουν ακριβώς για να κοιμώμαστε ήσυχοι, αν θα πάρουν τα χρήματα από τις τράπεζες , αν βρούν βέβαια, καθώς δεν έχουμε αφήσει καλού κακού χρήματα σ’ αυτές και περιμένουμε πως και πώς να δανεισθούμε άλλα πενήντα δις από τους ξένους για να τους τα δώσουμε δώρο, για να ‘ χουν να μας ελεούν.

Βαρέστε τις καμπάνες των εκκλησιών, δώστε λίγη αμφεταμίνη ακόμα στους κινδυνολόγους των καναλιών μας, βάλτε τους ξένους να κάνουν δηλώσεις, πως θα μας πετάξουν με κλωτσιές από το Ευρώ,  βάλτε την Μέρκελ να τρομοκρατήσει τον γέρο Παπούλια μας και να του ζητήσει δημοψήφισμα, για να καταλάβουν όλοι πως Ευρώ και Ευρώπη σημαίνει Γερμανία και μισθοί Βουλγαρίας συνάμα. Ρε τι μπέρδεμα είναι αυτό, που πάς να γίνεις Ευρωπαίος και καταντάς Βούλγαρος, που ψηφίζεις δεξιά και θέλει να σου βάλει τον Κουβέλη πρωθυπουργό και μετά συμμαχεί με τον Κουβέλη για να σε προστατεύσει από τους αριστερούς του Σύριζα, από τον οποίο έφυγε μόλις χθές ο Κουβέλης.

Και όλα αυτά ενώ οι ορθόδοξοι κομμουνιστές του παλιού ημερολογίου θεωρούν τους Συριζαίους  πολιτικούς  απατεώνες και όργανα του κεφαλαίου, την ίδια στιγμή που η Μέρκελ στέλνει τελεσίγραφα και λέει διαλέξτε, ή εμένα ή τον Τσίπρα.  Και πάει να τιναχτεί όλη η Ευρώπη από την αδιαλλαξία και αλαζονεία του Τσίπρα, που δεν θέλει να γίνουν οι Έλληνες παρίες της Ευρώπης για να σωθεί η Ελλάδα και η Ευρώπη, και επιμένει να σωθούν και οι Έλληνες ή αλλιώς ας τιναχθεί όλη η Ευρώπη και η Αμερική του Ομπάμα μαζί στον αέρα και μετά σου λέει πως είναι διεθνιστής ο μπαγαπόντης. 
    Εμπρός λοιπόν πατριώτες της υποτέλειας. Τώρα ετοιμάζεται το μεγάλο φιλί  του Ιούδα, της ξαναζεσταμένης αγάπης και υποκρισίας, της εξόριστης από την ΝΔ πρωτομαστόρισσας του νεοφιλελευθερισμού Ντόρας και του πάλαι εξόριστου από αυτήν αρχηγού της και πάλαι, μέχρι πριν εξαμήνου μόλις, ορκισμένου εχθρού των μνημονίων, Σαμαρά.

Ρε πως τρέχει ο πολιτικός χρόνος και κουτρούν μεταξύ τους οι πολιτικοί με τις κωλοτούμπες τους. Ελάτε όλοι λοιπόν για να σωθούμε  από τον άγριο Αννίβα , που  δεν κουβαλάει μαζί του Κουβέληδες, μα ελέφαντες, για να αποδεικνύει κάθε τόσο πως δεν είναι ελέφαντας.
Ελάτε να συνασπισθούμε μην πάρει την κομματική πρωτιά και ταμπουρωθεί με την αδιαλλαξία του στους 110 και βάλε βουλευτές του και άντε εμείς μετά να τα βρούμε με τον Μιχαλολιάκο ή τον Καμένο.
 Άσε που μπορεί να μας ξεγελάσει και τον Κουβέλη , που τον έχουμε τώρα ψημένο και  μπορεί να  λέει πως ποτέ δεν θα συνεργασθεί με τον Σύριζα, μα  όπως μας δίδαξε και η περίπτωση του μπουμπούκου που κοσμεί τις τάξεις μας  τελευταία, στην πολιτική δεν πρέπει ποτέ να λέμε ποτέ.

Εμπρός λοιπόν παλικάρια, όσοι έχετε πτυχία από το Χάρβαρντ, σαν τους πολιτικούς αρχηγούς μας, μα και όσοι ξεκουτιασμένοι νομίζετε πως ο Τσίπρας είναι ο Ζαχαριάδης. Ελάτε για να πολεμήσουμε όλοι μαζί για να γίνει η Ελλάδα Γερμανία και να  μπορούν να μεταναστεύουν οι Έλληνες εργάτες σ’ αυτήν και οι Γερμανοί μάνατζερ σε μας. Ελάτε σώφρονες της υποτέλειας για να αντιπαραταχθούμε με τους  κατ΄ επάγγελμα αντιρρησίες συνειδήσεως, μα και τους ανεπάγγελτους αντιρρησίες της νέας τάξης πραγμάτων.  Ελάτε να δώσουμε την μητέρα των μαχών μάχη, ενάντια στους ρομαντικούς υποστηρικτές του κοινωνικού κράτους και τον ξεπερασμένο από την ανάγκη του εκσυγχρονισμού μας, ανθρωπισμό τους.
Ελάτε να πετάξουμε στον κοινωνικό καιάδα τους τεμπέληδες Έλληνες, τους ανάπηρους, τους γέρους και τις γριές, τους άρρωστους, τους καρκινοπαθείς, τους νεφροπαθείς  και τους τρελλούς.
Ελάτε για να κάνουμε όχι μια πιο δίκαιη κοινωνία, μια που δεν μπορούμε εμείς να δικάσουμε κανένα, γι’ αυτό και έχουμε αφήσει τους κλέφτες να αλωνίζουν, μα μια πιο υγιή κοινωνία Η τώρα θα γίνουμε Ευρώπη, η ποτέ.
Νύν ο υπέρ πάντων αγών.
Ελάτε και σείς χριστιανοί, με μας τους Μασόνους και τον υπέρτατο Θεό μας, παρά μ’ αυτούς τους άθεους, που δεν φοβούνται ούτε την Μέρκελ οι αθεόφοβοι.
Ελάτε και σείς που δεν έχετε να πληρώσετε την ΔΕΗ, μια που αυτοί θα αλλάξουν σ’ όλους μας τα φώτα.
Ελάτε όσο είναι καιρός πριν ξυπνήσει όλη η Ευρώπη από την φασαρία που κάνουμε, εμείς για λογαριασμό της μέσα στην μικρή Ελλαδούλα μας, που για άλλη μια φορά απέδειξε πως χωράει τους πάντες κι΄ όλου του κόσμου τα συμφέροντα εκτός απ’ τα δικά μας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις