ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Έλληνες λαθρομετανάστες στο Μπαγκλαντές;;;;


Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι φτωχοί και απελπισμέμοι κάτοικοι του Μπαγκλαντές, μετανάστευαν στην Ελλάδα, για αναζήτηση εργασίας και καλυτέρων συνθηκών ζωής. Οι διάφοροι Παπαβενιζέλοι, αυτόκλητοι σωτήρες της χώρας μας, κατάφεραν όχι μόνο να σταματήσει η άφιξη λαθρομεταναστών από το Μπαγκλαντές προς την Ελλάδα, αλλά είναι πολύ πιθανόν να αναστραφεί και η ροή της λαθρομετανάστευσης. Δηλαδή Έλληνες πολίτες ίσως να αναγκασθούν να
μεταναστεύουν στο Μπαγκλαντές, για ανεύρεση εργασίας. Όσο και αυτό να φαίνεται αν παράξενο, η γερμανική έκδοση των "Financial Times", σε αποκλειστικό άρθρο της αναφέρει ότι «Η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο» και  ότι το ελληνικό ΑΕΠ βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα των ΑΕΠ του Περού, του Βιετνάμ και Μπαγκλαντές.
 Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία έρευνας που διενήργησε για λογαριασμό της το έγκυρο Οικονομικό Ινστιτούτο Ifo, για να τονίσει ότι το 2012 χώρες όπως το Περού και το Βιετνάμ θα ξεπεράσουν την Ελλάδα σε ΑΕΠ, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα η κατάσταση να επιδεινωθεί περαιτέρω.
«Εάν πραγματικά προκύψει μια δραματική ύφεση της τάξης του 8%, τότε ακόμη και το Μπανγκλαντές και η Χιλή θα ξεπεράσουν την Ελλάδα σε ΑΕΠ», επισημαίνει ο ερευνητής του Ifo,  Στέφεν Έλστνερ.
Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι «Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε ύφεση, ως αποτέλεσμα της ριζοσπαστικής λιτότητας που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση».
A.A.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις