ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Ράϊχενμπαχ βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1839 !!!!

Με διαταγή του Βασιλέως Όθωνος, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α΄ 19, της 5ης  Οκτωβρίου 1839, παρασημοφορείται με τον αργυρούν σταυρόν των Ιπποτών του Τάγματος του Σωτήρος, ο Χρηστόφορος Ράϊχενμπαχ, υπολοχαγός του πυροβολικού και διευθυντής του Νομισματοκοπείου. 

Την πληροφορία "αλιεύσαμε" σε σχόλιο του κ. Στεφάνου Κασιμάτη, και παρουσιάζουμε το ντοκουμέντο. 
Πρόκειται για το σχετικό φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως του Βασιλείου της Ελλάδος, με ημερομηνία 5  Οκτωβρίου 1839.
F.I.

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

So why is exactly that part printed bold and outside of the column borders? Looks like somebody manipulated the document. Where's the original print?

Καρολίνα είπε...

Κι αν αυτό ισχύει τι σημαίνει ή τι αλλάζει στην ιστορία μας; κι αν δεν ήταν κάποιος Reichenbach δεν μας φτάνει ο Όθωνας. Ας προσέχαμε, γιατί καμμία ξένη δύναμη δεν μας υποχρέωσε να είμαστε λαμόγια.

Καρολίνα είπε...

Κι αν είναι έτσι τι αλλάζει στην Ιστορία μας; Δεν μας φθάνει ένας Όθωνας; Αλλά για νάρουμε και στα σημερινά, μήπως οι Reichenbach μας υποχρέωσαν να είμαστε λαμόγια;

Ανώνυμος είπε...

Harry Dillema
The document it's original.
They just magnified that part to be more visible.
Download it if you dont believe
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFpyI-Iics6NndtvSoClrL8rzyE3xwSGuPtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6hq6ZkZV96FIR03uV0rx2xTSmNmQ_JVTmVF0cHyKw4FHQJxkX3OeE84.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις