ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: «Στόχος η ευημερία του λαού και όχι του τραπεζικού κατεστημένου»


Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών από τον Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο δοτός πρωθυπουργός και οι κυβερνητικοί συνεταίροι οφείλουν στο λίγο διάστημα που
τους απομένει να συμπεριλάβουν στη σκέψη τους εκτός από το συμφέρον των τραπεζιτών, που δουλικά υπηρετούν, πρωτίστως την κοινωνία που δεινοπαθεί εξαιτίας των δικών τους εγκληματικών επιλογών.
Οι κυβερνητικοί συνεταίροι έχουν αναγάγει σε κεντρικό τους σύνθημα την σωτηρία των τραπεζών. Δική μας προτεραιότητα και καθήκον είναι η σωτηρία των πολιτών.
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν μπορεί να περνά μέσα από την εξαθλίωση των ελληνικών νοικοκυριών και τον εκμηδενισμό του οικογενειακού εισοδήματος που επιβάλλουν διαμέσου των εγχώριων υπαλλήλων τους οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Όλοι οφείλουμε να έχουμε έναν και μόνο στόχο: την ευημερία του λαού μέσα από την αιμοδότηση της πραγματικής οικονομίας και όχι του τραπεζικού κατεστημένου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις