ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αποπομπή του Μ. Παπαϊωάννου από την κυβέρνηση ζητεί ο Γ.Καρατζαφέρης

Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του ΛΑΟΣ με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου, με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να ζητεί την αποπομπή του υπουργού Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση.
Στη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ με τους τέσσερις υπουργούς που μετέχουν στην κυβέρνηση ( τους κκ. Μ. Βορίδη, Α. Γεωργιάδη, Γ. Γεωργίου και Α. Ροντούλη), τον Γραμματέα του κόμματος κ. Ηλ. Πολατίδη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Αλ.Χρυσανθακόπουλο με αφορμή τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι θα θέσει θέμα Παπαϊωάννου στο προσεχές συμβούλιο αρχηγών που θα γίνει υπό τον Πρωθυπουργό. Κατά τον κ. Καρατζαφέρη «θα πρέπει να εξετάσει ο Πρωθυπουργός εάν οι πολιτικές που ασκεί ο κ. Παπαϊωάννου εξυπηρετούν την κυβέρνηση».
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στους υπουργούς ότι το θέμα της αποσυμφόρησης των φυλακών συζητήθηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς και ότι συμφωνήθηκε να μην έρθει προς συζήτηση στη Βουλή και όμως το ΠαΣοΚ (προφανώς με εντολή του κ. Παπανδρέου, όπως είπε) το έφερε. Και προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που ο κ. Παπαϊωάννου φέρει προς συζήτηση στη Βουλή, την προσεχή εβδομάδα, το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, «τότε θα αποτελέσει σοβαρή αιτία εξόδου του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση».
Ο κ. Παπαϊωάννου απαντά, σε συνομιλία που είχε με «Το Βήμα», ότι «δεν είναι υπουργός του κ. Καρατζαφέρη, ούτε του κ. Σαμαρά, αλλά υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και εάν θελήσει ο Πρωθυπουργός να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, θα το πράξω, αλλά μόνον εάν το θελήσει ο Πρωθυπουργός».
ΤΟ ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις