ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τα ΠΑΝΤΑ ενοικιάζονται....

Μετά από διαπραγματεύσεις πέντε ετών, η Κίνα δέχθηκε να νοικιάσει στην Γαλλία, για μία δεκαετία, ένα ζευγάρι γιγαντόσωμων panda.
Ο Huan Huan και η Yuen Zi, θα φθάσουν αύριο, 15 Ιανουαρίου, στον ζωολογικό κήπο της Beauval, βορειοδυτική Γαλλία.
Η συμφωνία για την ενοικίαση των panda, έγινε σε πολύ υψηλό επίπεδο, μεταξύ των προέδρων της Κίνας και της Γαλλίας.
Στον ζωολογικό κήπο της Beauval όπου θα
περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής τους τα αξιαγάπητα θηλαστικά, έχουν γίνει οι απαραίτητες διαρρυθμίσεις ώστε να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους». Έτσι δημιουργήθηκε ένας βιότοπος που περιέχει μεταξύ άλλων ένα μικρό δάσος με πλούσια βλάστηση, τεχνητούς καταρράκτες, φυτείες από μπαμπού, αφού τα δύο panda καταναλώνουν ημερησίως 20 κιλά, μέχρι και τεχνητή ομίχλη, που θα δροσίζει το ζευγάρι, τους θερινούς μήνες με τις μεγάλες ζέστες.
Τα δέκα χρόνια που θα μείνουν στην Γαλλία τα δύο panda, θα παρακολουθούνται από δύο κινέζους κτηνιάτρους που μετακόμισαν ήδη στην Γαλλία. Και μια σημαντική λεπτομέρεια : Το ενοίκιο που θα πληρώνει η Γαλλία στην Κίνα για το ζευγάρι των panda, είναι 750.000 ευρώ ετησίως!!!
F.I.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις