ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Νέες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης

Νέες σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν και την Κυριακή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, από το ίδιο επίκεντρο των προηγούμενων σεισμών και έγιναν αισθητές στο Ηράκλειο. Η μεγαλύτερη δόνηση σημειώθηκε στις 11.55 και ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δόνηση
προερχόταν από απόσταση 243 χιλιομέτρων νότια-νοτιανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, στις 08:32 το πρωί, είχε σημειωθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και στις 7.05 δόνηση 3,7 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

ΕΘΝΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις