ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Ευτυχώς που επανήλθε στις τηλεοπτικές συχνότητες και το MEGA >>> αναμφίβολα ο ανταγωνισμός των καναλιών θα είναι πλέον ακόμη μεγαλύτερος >>> διθύραμβοι διακαναλικοί, αἰνοῦντες καναλάρχες, γονυπετείς προσκυνητές δημοσιογράφοι >>> για μια "πληρέστερη", "αντικειμενική" και "ανεξάρτητη χωρίς δεσμεύσεις" ενημέρωση >>> Η ενημέρωση στα καλύτερά της....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Δύο χρόνια μετά την.. νεκρανάσταση του χιλιανού λαθρομετανάστη

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ εδραιωνόταν στην εξουσία, με τα γνωστά πολυπολιτισμικά συνθήματα και εκδηλώσεις λατρείας και αφοσίωσης προς τους (λαθρο)μετανάστες.
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο (τότε) υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, προσέφερε αστυνομικούς ως ανθρωποθυσίες στον βωμό της πολυπολιτισμικότητας, για να εξευμενισθούν τα οργισμένα πνεύματα της Αλ Σαλέχ και των λοιπών δημοκρατικών-προοδευτικών
δυνάμεων
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο λαθρομετανάστης PEDRO NAVARRO, κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως για πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία και άλλα αδικήματα, προσπαθώντας να αποδράσει επεχείρησε να πνίξει και τραυμάτισε αστυνομικό φρουρό.
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο εκλεκτός αυτός λαθρομετανάστης επικαλούμενος βασανιστήρια στα οποία δήθεν υπεβλήθη στο ΑΤ Ακροπόλεως, ζήτησε να εξετασθεί από ιατροδικαστή.
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε αμέσως και ο χιλιανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου ανήμερα πρωτοχρονιά, σε χρόνο και με οργάνωση που θα ζήλευαν ακόμα και στην FORMULA1, εμφανίστηκε κάποιος ιατροδικαστής. Όμως ο χιλιανός δεν μιλούσε καμία ξένη γλώσσα, πλην της μητρικής του, τα ισπανικά. Έτσι, εντελώς συμπτωματικά, ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε μιλούσε άριστα τα ισπανικά!!!! Και διαπίστωσε τον θάνατό του!!! Όλο το συμβάν με επίσημα έγγραφα :
http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_6079.html
http://filotimia.blogspot.com/2010/09/pedro-navarro.html
http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_4357.html
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ο νεκρός χιλιανός λαθρομετανάστης…. αναστήθηκε !!! και έφυγε ανενόχλητος από το Γενικό Κρατικό, όπου «ενοσηλεύετο» φρουρούμενος, για διάφορες εγκληματικές πράξεις. http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html
Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που οι αστυνομικοί φρουροί του ΑΤ Ακροπόλεως ετέθησαν σε διαθεσιμότητα … για βασανισμό κρατουμένου.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι αστυνομικοί παραμένουν σε διαθεσιμότητα, ενώ ο φυγόδικος χιλιανός λαθρομετανάστης, κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν εμφανίζεται στα δικαστήρια προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, ενώ η αστυνομία δεν μπορεί να τον εντοπίσει επειδή είναι «αγνώστου διαμονής».
Όμως, όποιος θέλει μπορεί να τον συναντήσει στα φανάρια, πίσω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, να κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας με κορίνες, μαζεύοντας χρήματα από τους οδηγούς.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η Ελλάδα κατάντησε το πολυπολιτισμικό πτυελοδοχείο της οικουμένης.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο κ. Χρυσοχοΐδης με δηλώσεις του στο MEGA και τον ΣΚΑΪ, ομολόγησε ότι η διετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διέλυσε την Ελλάδα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που ήταν και είναι στέλεχος και γρανάζι της διαλυτικής μηχανής του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι η ομολογία της αποτυχίας τον εξαγνίζει και τον αποδίδει άμωμο και άσπιλο στην πολιτική σκηνή αλλά και στην κοινωνία.
Όμως πλανάται πλάνην οικτράν.
Ας βρει λοιπόν στήριξη στις πολιτικές φιλοδοξίες του, από τον χιλιανό εγκληματία – λαθρομετανάστη και τους ομοίους του.
Οι ευρισκόμενοι σε διαθεσιμότητα, άνεργοι αστυνομικοί, όπως και οι πολίτες δεν τρώνε ούτε κουτόχορτο ούτε δηλώσεις μετανοίας.
Α.Α.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις