ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Κληρονομικά δικαιώματα και στα φερέφωνα

Η κυβέρνηση Παπαδήμου, δημιούργημα της παρά φύση συνουσίας μνημονιακών δυνάμεων ευρισκομένων εντός και εκτός του κοινοβουλίου, απέκτησε ως κυβερνητικό φερέφωνο (porte parole εις την γαλλικήν), τον κ. Παντελή Καψή. Έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά την δουλειά αυτή, μιας και σε όλη την επαγγελματική σταδιοδρομία του, μοναδική ενασχόλησή του ήταν να στηρίζει και να επιχειρηματολογεί υπέρ του συστήματος ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα λοιπόν ήρθε η ανταμοιβή. Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ. Καψής, ο σφοδρός πολέμιος της
οικογενειοκρατίας, αλλά σε ότι αφορά τους άλλους και όχι τον ίδιο. Έτσι λοιπόν που βλέπω να πηγαίνουν τα πράγματα, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα στα τηλεπαραθύρια του Mega, τα δύο αδέλφια, τον Παντελή αριστερά όπως βλέπουμε την οθόνη, τον Μανώλη δεξιά και τον πατέρα τους Γιάννη (δημοσιογράφο και υπουργό του ΠΑΣΟΚ), στο κέντρο. Και, έτσι για να σπάει η μονοτονία, ίσως εμφανίζεται σε κάποιο τηλεφεγγίτη η κυρία Τρέμη, να παριστάνει την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, μέχρις ότου ενηλικιωθεί κάποιο άξιο τέκνο των αδελφών Καψή, ώστε με το σπαθί του και αυτό, να πιάσει στασίδι σε κάποιο τηλεπαράθυρο και μετά να γίνει υπουργός κάποιας μελλοντικής κυβέρνησης Παπανδρέου του Δ΄.
Οι Παπανδρέου άνοιξαν εδώ και πολλά χρόνια δικό τους μαγαζί και το μεταβιβάζουν ως περιουσιακό στοιχείο, από πατέρα σε γιό. Είναι αφεντικά και κάνουν ότι θέλουν. Τώρα όμως σήκωσαν κεφάλι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού και κάνουν και αυτοί ότι θέλουν. Και εμείς, οι πελάτες, «αγοράζουμε» πάντα από το ίδιο μαγαζί, προϊόντα κακής ποιότητος, από τους ίδιους κακούς υπαλλήλους και τους απογόνους τους.
Μετά κάνουμε πως μας ενοχλεί όταν ο κ. Πάγκαλος μας αποκαλεί μαλάκες. Άδικο έχει;
Π.Π.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις