ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι μισθοφόροι των 800 ευρώ…

Οι μισθοφόροι των 800 ευρώ, του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, έπιασαν πάλι δουλειά σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος, κατά την διάρκεια της διαδηλώσεως των εργαζομένων, για 650 ευρώ. Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που συγκροτούν τις ομάδες προκαλύψεως του παπαβενιζελικού καθεστώτος, μεταβλήθηκαν και πάλι σε μηχανές ρίψης χημικών αερίων και ξύλου, επί δικαίων και δικαίων. Άδικοι δεν υπάρχουν πλέον. Μέχρι και μαθητές των πρώτων τάξεων του γυμνασίου είδαμε δεμένους
πισθάγκωνα, που τους συνέλαβαν οι πραιτωριανοί του κ. Παπουτσή. Μέχρι και έναν πεσμένο στο έδαφος, άοπλο και ανυπεράσπιστο πολίτη, είδαμε να τον ξυλοκοπούν τα ανδρειωμένα κουτσαβάκια των ΜΑΤ. Αλλά δεν ξεχαρμάνιασαν ρίχνοντας ξύλο. Έριξαν και χημικά στον υπόγειο σταθμό του μετρό. Τώρα θα περιμένουν ως το τέλος του μήνα να εισπράξουν το μισθό τους, περήφανοι για τις πράξεις τους και με αναπαυμένη την συνείδησή τους.
Η κυβέρνηση των αυτοαποκαλούμενων τιτάνων, προσπαθεί να καλύψει την δουλοπρέπειά της απέναντι στην τρόϊκα, με διαρκώς αυξανόμενη αυταρχική συμπεριφορά απέναντι στους έλληνες πολίτες.
Η κυβέρνηση διακηρύσσει ότι πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε χωρίς την έγκρισή μας, απέναντι στους ξένους.
Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να τηρήσει, έστω και μία από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους έλληνες πολίτες.
Η κυβέρνηση νομίζει ότι θα πληρώνουμε με αίμα, ξύλο και φόρους, την πολιτική και ηθική ανεπάρκειά της.
Είναι βέβαιο ότι βιώνουμε την χειρότερη περίοδο της ιστορίας, τολμώ να πώ, από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Έχει καταργηθεί η δημοκρατία, έχει καταλυθεί κάθε έννοια δικαίου, έχει διαλυθεί το κράτος, έχει χαθεί η αξιοπρέπεια.
Η υβριδική κυβέρνηση παπαβενιζέλου έχει μεταλλαχθεί σε στράτευμα εθνικής κατοχής.
Η δική μας εθνική αντίσταση έχει αρχίσει.
Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις