ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Οι 153 κότες, και η … τελευταία φορά.

Διαβάζουμε στην http://www.iefimerida.gr/ ότι «15 βουλευτές απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση». Τα 15 «λιοντάρια» της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ισχυρίζονται ότι η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων αποτελεί γι' αυτούς κόκκινη γραμμή από την οποία δεν προτίθενται να μετακινηθούν. Στην κακοπαιγμένη κωμωδία αυτή, την πρώτη πράξη με πρωταγωνιστές διαφορετικούς κομπάρσους, που προέρχονται από την
ανεξάντλητη πηγή του «θιάσου των 153», την έχουμε δεί πολλές φορές και γι΄ αυτό δεν γελάμε πλέον.
Η συνέχεια, στην δεύτερη πράξη, περιλαμβάνει ομιλία των Παπαβενιζέλων που θα «πείσουν» τους 153 βουλευτές, ότι πρέπει να σώσουν την Ελλάδα.
Στην τελευταία πράξη οι κομπάρσοι αλλάζουν κουστούμια. Θα βγάλουν την λεοντή, θα μείνουν με τα ρούχα της δουλειάς τους, τα πούπουλα και το λειρί, έτσι ώστε να μπορέσουν να κακαρίσουν στην βουλή : κοτ, κοτ, κοτ, ΝΑΙ σε όλα….
Μετά, οι κότες καταευχαριστημένες, θα βγούν στα κανάλια, να εξηγήσουν ότι έσωσαν την Ελλάδα, αλλά ήταν η … τελευταία φορά που ψήφισαν κόντρα στην συνείδησή τους, τέτοια απάνθρωπα μέτρα. Και όλες,  θα γυρίσουν ευχαριστημένες στο πράσινο κοτέτσι, περιμένοντας την επόμενη… τελευταία φορά.
Υστερόγραφο. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Όλες οι κότες έχουν κοινή μοίρα και ίδιο τέλος. Το σφάξιμο…
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις