ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ο μικροπολιτικός των "Νέων" σχολιάζει...

"ΠΑΝΤΑ στην πολιτική μια δράση θα φέρνει μια αντίδραση, έστω και διακριτική. Για παράδειγμα, η παραίτηση του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Σιδηρόπουλου από τη θέση του εισηγητή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις συγχωνεύσεις φορέων. Αυτή είναι η αντίδραση. Ως δράση θεωρείται η υφυπουργοποίηση του - συνυποψηφίου του στην ίδια περιφέρεια - Αγγέλου Τόλκα. Προσέφυγε μάλιστα παραπονούμενος στον γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Έξαρχο. Και του ανέφερε ότι θεωρεί μειωτικό ότι προτιμήθηκε ο νεώτερός του βουλευτής και όχι αυτός που παίρνει και τους περισσότερους σταυρούς."
Και κλάάάάάάμα στο Μαξίμου για την παραίτηση του κυρίου Τάσου!!!...
(σ.σ. παρ΄ όλα αυτά, υπάρχει και μία παροιμία που λέει: "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" μιας και ο κ. Σιδηρόπουλος δικαίως παραπονείται. Βλέπεις δεν έχει βύσμα τον εκλεκτό κ. Καστανίδη...)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις