ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ;;;;

Βγήκε πάλι στα τηλεπαράθυρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Αλέκος Αθανασιάδης. Ύστερα από την δημοσιότητα που είχε, πουλώντας στα κανάλια και στις εφημερίδες «αντίσταση» στο μεσοπρόθεσμο, την διατήρησε για λίγο ακόμη μετά την ψηφοφορία, εξηγώντας ότι άλλαξε γνώμη και ψήφισε ΝΑΙ επειδή τον… «έπεισε» η ομιλία του πρωθυπουργού (του Παπανδρέου, όπως διευκρίνισε μην βρει και κανένα μπελά…). Στην συνέχεια, για να μην χάσει επαφή με την δημοσιότητα, και μην ξέροντας τι άλλο να κάνει , αποφάσισε να βγει βόλτα στις παρυφές της πλατείας Συντάγματος. Όπως ήταν
αναμενόμενο εισέπραξε τις καρπαζιές του, αλλά άξιζε τον κόπο. Τα κανάλια ασχολήθηκαν και πάλι για λίγο μαζί του. Όμως τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν πάλι και ο Αθανασιάδης άρχισε να τρελλαίνεται. Σήμερα Κυριακή εμφανίστηκε λοιπόν πάλι στα τηλεπαράθυρα, αυτή την φορά για να καταγγείλει ότι πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο, απειλήθηκε η ζωή του. Του τηλεφώνησαν, είπε, από την Γερμανία και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν ψηφίσει ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο !!! Απειλή κατά της ζωής του, από την Γερμανία !!!, στο κινητό του!!!….. Προς στιγμήν δεν ήμουν σίγουρος αν κατάλαβα καλά όσα έλεγε ο δυστυχισμένος βουλευτής. Όμως τα επανέλαβε αρκετές φορές και έτσι βεβαιώθηκα ότι δεν έκανα λάθος. Δηλαδή ο έντιμος και συνεπής προς την συνείδησή του βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ήθελε να ψηφίσει όχι, αλλά φοβήθηκε μην τον δολοφονήσουν;;; Δηλαδή ο ταλαίπωρος Αθανασιάδης ομολόγησε ότι του ασκήθηκε ψυχολογική βία για να ψηφίσει ΝΑΙ. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ.
Αθανασιάδη μου, επειδή το τηλεφώνημα ήταν από Γερμανία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες πίσω από τον άνθρωπο που σε απείλησε να κρύβεται αυτή η κακούργα η Μέρκελ. Όμως όταν εσύ λες ότι απειλήθηκες, και για να σώσεις την ζωή σου ψήφισες ΝΑΙ, τι να πει ο άλλος συνάδελφός σου, που δεν με ενδιαφέρει να θυμηθώ το όνομά του, ο οποίος από το βήμα της βουλής μας ενημέρωσε ότι ψήφισε ΝΑΙ για να μην διαλυθεί η ευρωπαϊκή ένωση. Αθανασιάδη μου πρέπει να παραδεχθείς ότι σε ρούμπωσε. Εσύ έσωσες το σαρκίον σου, αλλά ο άλλος είναι πολύ πιο δυνατός. Έσωσε όλους τους ευρωπαίους.
Υστερόγραφο Ι : Αθανασιάδη μου, επειδή δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα σκεφθείς για να εμφανίζεσαι στα τηλεπαράθυρα και για να μην αυτοεξευτιλίζεσαι (όχι πως με νοιάζει, αλλά κάποιοι πολίτες από την Κοζάνη σε τίμησαν με την ψήφο τους, μην τους διασύρεις με την επιλογή τους), να ξέρεις ότι εκεί γύρω στο φθινόπωρο (αν υπάρχει ακόμα αυτή η κυβέρνηση), θα κληθείς να πείς ακόμα ένα ΝΑΙ για το μνημόνιο 2, αλλά και στα νέα μέτρα που θα απαιτηθούν για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Οπότε έχε το νου σου, προετοίμασε σιγά - σιγά τις αντιρρήσεις σου και την δημοσιότητα την έχεις εξασφαλισμένη. Και βεβαίως να σκεφθείς τις δικαιολογίες για το ΝΑΙ που τελικώς και πάλι θα ψηφίσεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τότε δεν θα είναι πρωθυπουργός ο Παπανδρέου για να σε πείσει πάλι, με την ομιλία του στην βουλή.
Υστερόγραφο ΙΙ : Αθανασιάδη μου, διάβασε λίγο στην Καινή Διαθήκη εκεί που λέει : «φοβερόν γαρ το εμπεσεί ν εις χείρας θεού ζώντος», που για την περίσταση το παραφράσαμε : «φοβερόν γαρ το εμπεσεί ν εις χείρας λαού ζώντος».
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις