ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

capitis diminutio minima : ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.

Στο ΦΕΚ, τεύχος Β’ Αρ. Φύλλου 983, της 25ης Μαΐου 2011, διαβάζουμε ότι διατίθενται 62.727,94 ευρώ,
α) Για τις ανάγκες του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση μέχρι δώδεκα (12) υπάλληλοι.
β) Για τις ανάγκες του Πολιτικού Γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μέχρι εννέα (9) υπάλληλοι.
γ) Για τις ανάγκες του Γραφείου της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μέχρι έξι (6) υπάλληλοι.
δ) Για τις ανάγκες του Γραφείου του Ειδικού Γραμματέα της Ειδικής Γραμματείας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση μέχρι οκτώ (8) υπάλληλοι.
Ως αιτιολογία προβάλλονται, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :
α) Την υποστήριξη της λειτουργίας των ΚΕΠ
β) Την ανάγκη υποστήριξης, ελέγχου και υποστήριξης
του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού της Γ.Γ.Δ.Δ. και Η.Δ.
γ) Το γεγονός ότι με τις διατάξεις της Π.Υ.Σ. 33/27.12.2006 (ΦΕΚ 280/Α/28.12.2006), η υπηρεσία μας καθίσταται αρμόδια για την επεξεργασία των προτάσεων, αιτημάτων και στοιχείων των φορέων του δημόσιου τομέα που αφορούν διορισμούς, πλήρωση θέσεων, τις προσλήψεις ή συμβάσεις έργου καθώς και για την εισήγηση στην Τετραμελή Επιτροπή και την κατάρτιση της τελικής απόφασης. Επιπλέον έχει αναλάβει τη δημιουργία και ενημέρωση βάσης δεδομένων για την παρακολούθηση των προσλήψεων του προσωπικού.
δ) Την οργάνωση και υλοποίηση των διαδοχικών φάσεων της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απογραφής μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο.
Καλά, αν όλα αυτά τα κάνουν οι υπηρετούντες στα πολιτικά γραφεία της ηγεσίας του υπουργείου εσωτερικών κλπ, κλπ, εργαζόμενοι υπερωριακώς, οι υπόλοιποι υπάλληλοι του υπουργείου με τι ασχολούνται στο κανονικό ωράριό τους;;;
Εκτός εάν….., οπότε καταλαβαίνω γιατί ο κ. Ραγκούσης τα πήρε στο κρανίο με την υποβάθμισή του. (capitis diminutio minima). Όσο για την καημένη κ. Τζάκρη, άστα να πάνε… έμεινε στον τόπο: capitis diminutio maxima
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις