ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ κ. ΛΟΒΕΡΔΟ….

Ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, σε συνέντευξή του ομολόγησε πως οι διάφορες κατηγορίες λαθροφερμάτων, τίναξαν και εξακολουθούν να τινάζουν την οικονομία του ΕΣΥ στον αέρα. (δείτε κατωτέρω το σχετικό video). Δεν είμαι βέβαιος ότι ο συμπαθής κ. Λοβέρδος μας λέει την αλήθεια. Δεν μπορεί, κοτζάμ αποπεμφθείσα υφυπουργός, εξαδέλφη του πρώην δημάρχου Πάρου και μετέπειτα υποβιβασθέντος υπουργού, του γνωστού Ραγκούση, αλλά και σύζυγος του έχοντος «καλές» σχέσεις με την εφορία, αοιδού Νταλάρα, να έλεγε ψέμματα όταν ισχυριζόταν ότι «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, μόνο λαθραία τσιγάρα υπάρχουν.» Με τέτοια και τόσα προσόντα που είχε η κ. Νταλάρα, δεν είναι δυνατόν να μας κορόϊδευε. Αλλά και άλλη μια κυρία, έμπλεος «προσόντων» και αυτή, η αλήστου μνήμης Αλ Σαλέχ, με την ιδιότητά της ως συμβούλου στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, τα ίδια μας έλεγε. Και να ήταν μόνον αυτές…..
Και ξαφνικά έρχεται ο κ. Λοβέρδος, που για να δικαιολογήσει τα χάλια του ΕΣΥ, ρίχνει το φταίξιμο στους λαθρομετανάστες και στους αλλοδαπούς. Μα που είδε λαθρομετανάστες ο κ. Λοβέρδος;; Δεν υπάρχουν. Το είπε η κ. Νταλάρα.
Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιάζει ο κ. Λοβέρδος, είναι πολύ χειρότερα, και γι’ αυτό δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για χιούμορ. Ο υπουργός υγείας έχει δίκιο, μόνο που έπρεπε να μιλήσει νωρίτερα και όχι τώρα που το αυγό έφθασε στον πισινό. Έπρεπε να είχε βάλει προ καιρού φρένο στις συμπλεγματικές ιδεοληψίες της κ. Νταλάρα και των ομοίων της. Οι ιστοσελίδες και τα blogs πάσχιζαν και πασχίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες, για τις επιπτώσεις της εισβολής των εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην χώρα μας. Δυστυχώς τα Μ.Μ.Ε. στην εναγώνια προσπάθειά τους να φανούν αρεστά στην πολιτική εξουσία, με την ελπίδα να της αποσπάσουν εκατομμύρια ευρώ για να επιβιώσουν, είχαν αναγορεύσει τους λαθρομετανάστες στην Υπατία λαϊκούς ήρωες και ζητούσαν επιτακτικά την εισαγωγή τους σε νοσοκομεία. Σήμερα ο κ. Λοβέρδος καλείται να πληρώσει τον λογαριασμό για το φαγοπότι της κομπλεξικής δημοσιογραφίας και των μίσθαρνων κονδυλοφόρων της. Έφθασε η ώρα να καλωσορίσουμε τον κ. Λοβέρδο, στο κλάμπ του Τζίμη Πανούση, εμείς οι «έξαλλοι», οι «ακροδεξιοί», οι «Ελληνάρες», οι «ρατσιστές». Κύριε Λοβέρδο δεν σας αναγκάσαμε, μόνος σας είπατε : ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ….
Τςςς
Δείτε το βίντεο:

Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις