ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

O επιχειρηματίας κ. Γιώργος Τσακογιάννης -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air - κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από τα ξημερώματα καθώς το όνομα του φέρεται να εμπλέκεται στην έρευνα που ξεκίνησε με προτροπή της UEFΑ για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από στιγμή σε στιγμή ο ποδοσφαιρικός παράγοντας της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα οδηγηθεί στην Αθήνα στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής η οποία και διεξάγει την έρευνα. Από την Θεσσαλονίκη θα προσαχθούν και άλλα δυο άτομα, ανάμεσά τους και ένας παλιός ποδοσφαιριστής. Ήδη στην ΓΑΔΑ κρατούνται ο Αχιλλέας Μπέος και ο Σταύρος Ψωμιάδης γιος του παλιού προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα.
http://crimesonair.blogspot.com/2011/06/uefa.html

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις