ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΤΖΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΑΚΡΙΛΑ...(νεολογισμός, κατά το καφρίλα)

Αυτήν την ντροπιαστική εικόνα αντίκρισε με τα ίδια τα μάτια του, όποιος ήταν στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία οργάνωσε, η αντιπεριφέρεια  Ν. Πέλλης στην πόλη της Έδεσσας, φέτος.
Η υφυπουργός  κ. Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παρευρέθησαν για να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο, ως ελαχίστη τιμή, στην μνήμη των 353.000 και πλέον σφαγμένων Ελλήνων, από τον τούρκο Κεμάλ.
Η παρακάτω φωτογραφία “μιλάει” μόνη της. Η κ.Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο παρευρέθηκε  σ΄ αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι.
Στο αριστερό βεβαία ξέρει πολύ καλά, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο “αξεσουαρ”  της, το οποίο συμπληρώνει αυτό το «κομψό συνολάκι».
κ.Τζάκρη αυτή  είναι ωραία εικόνα “βόλτας” για “καφεδάκι” στην πλατεία των Γιαννιτσών και όχι κατάθεσης στεφανιού σε μνημείο χιλιάδων νεκρών Ελλήνων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΡΥΣΑΣ-ΤΣΑΚΩΝΩΝ-Κ. ΡΟΔΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο Γενικός γραμματέας

Πολυξενίδης Γιώργος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις