ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ο βρετανός Claude Choules, τελευταίος επιζών στρατιώτης που έλαβε μέρος σε μάχες του Α’ παγκοσμίου πολέμου, πέθανε χθές στο Perth της  Αυστραλίας, σε ηλικία 110 ετών. Γεννημένος το 1901 στο Wyre Piddle (Midlands), κατετάγη στο Βασιλικό Ναυτικό, μόλις 14 ετών, αποκρύπτοντας την πραγματική ηλικία του.
Έλαβε μέρος και στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο ως αξιωματικός του ναυτικού της Αυστραλίας, όπου είχε μεταναστεύσει το 1926. (Στις φωτογραφίες ο βρετανός Claude Choules, τότε και πριν λίγο καιρό…..)
Ο τελευταίος γερμανός στρατιώτης, ο Erich Kästner, που έλαβε μέρος στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο, πέθανε την 1η Ιανουαρίου 2008, σε ηλικία 107 ετών, ο τελευταίος γάλλος, ο Lazare Ponticelli, απεβίωσε την 12η Μαρτίου 2008, σε ηλικία 110 ετών, ενώ ο ιταλός Delfino Borroni, πέθανε σε ηλικία 110 ετών, την 26η Οκτωβρίου 2008.
Πηγή : Le Figaro

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις