ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΕΓΙΝΕ ΧΡΥΣΟ !

Στο ακριβότερο υποβρύχιο του κόσμου αναδεικνύεται o ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.Παραφράζοντας το θρυλικό τραγούδι «Υellow Submarine» ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ κερδίζει το τίτλο του «Golden Submarine» ( Το τραγούδι – για όσους δεν θυμούνται τα 60ς - είναι των Beatles)
Μετά την χθεσινή απόφαση των γερμανών να καταγγείλουν την σύμβαση με τα Ελληνικά Ναυπηγεία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πετύχει το εξής ακατόρθωτο :
Μέσα σε 11 χρόνια να έχει δώσει στους γερμανούς πάνω από 2 δις και να έχει παραλάβει όλο και όλο ΕΝΑ υποβρύχιο ( τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ)
Διαβάστε σχετική ερώτηση του βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αργύρη Ντινόπουλου.

( Ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος είναι στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά το σκάνδαλο των υποβρυχίων και η οποία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής μίζες τουλάχιστον 100 εκ. ευρώ από τους γερμανούς σε έλληνες αξιωματούχους )

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις