ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

«Αυτό που χρειάζεται η χώρα», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας, «είναι ευρύτατη συναίνεση, εθνική ενότητα και κοινωνική συνοχή».
Ανοιχτά διατηρούνται όλα τα σενάρια των εξελίξεων έπειτα από την παρέμβαση του κ. Ευ. Βενιζέλου στο κρίσιμο άτυπο υπουργικό συμβούλιο το οποίο φαίνεται ότι θα καθορίσει τις αποφάσεις του κ. Γ. Παπανδρέου. Ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος νωρίτερα είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, επισήμανε στη διάρκεια της συνεδρίασης ότι «το πρόβλημα της οικονομίας είναι πολιτικό. Πρέπει επειγόντως να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας». Η φράση αυτή ερμηνεύτηκε ως ευθεία αιχμή προς τον πρωθυπουργό αλλά αργότερα ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι η κριτική του αφορούσε τη ΝΔ, τα συνδικάτα και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.
ΤΟ ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις