ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ

Στα διάφορα ευτελή και γελοία της διαβόητης «διαύγειας», που απαιτεί την έκδοση «βασιλικών διαταγμάτων» για την έγκριση αφόρητα πεζών και καθημερινών δαπανών (όπως καφέδες, γκαζόζες, λουκούμια, πατατάκια, μανταλάκια, συνδετήρες και άλλα παρόμοια, με τα οποία «μπουκώνει» το διαφανές ραγκούσιο σύστημα, καθώς αγχώνεται να ε-πηδήξει την εντιμότητά του), απάντησε, απευθυνόμενος «στη νύφη για να τ’ ακούει η πεθερά», ο έτερος ηρακλέας του γεωργοπαπανδρεϊκού θυρεού, ο «καταρόπληκτος» κύριος Παμπούκης.  Και μάλιστα απάντησε από τους βήματος του Κοινοβουλίου.  (συνημμένα απόσπασμα από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής της 4-3-2011).
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Β΄
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ϞΒ΄
Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011
είναι η με αριθμό 653/01-03-2011 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Δημητρίου Παπαδημούλη προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Επικρατείας, σχετικά με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο χώρο του Ελληνικού.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ (Υπουργός Επικρατείας): Ένα τελευταίο κομβικό σημείο. Διαγωνισμός ή μη διαγωνισμός; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Κατ’ αρχήν αυτό το θέμα δεν το έχουμε κλείσει. Και τα δυο ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αλλά αυτό το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο είναι ότι θα υπάρχουν πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας οι οποίες θα διασφαλίζουν διαφάνεια. Δεν πρέπει όμως να παρασυρθούμε και θέλω τη βοήθειά σας και σ’ αυτό. Άλλο η ουσιαστική διαφάνεια και άλλο να υπηρετούμε την γραφειοκρατία της διαφάνειας. Γιατί αν εννοούμε ως διαγωνισμό κάτι το οποίο θα γίνει μετά από 7 χρόνια, τότε θα ήθελα και εγώ να γνωρίζω ότι είναι αυτή η κυρίαρχη αντίληψη της ακινησίας εν τοις πράγμασι, για να μην ασχολούμαι άλλο γιατί έχει τόσες ανάγκες ο κόσμος που πρέπει να προχωρήσουμε σε άλλα πεδία.
οπωπητήρ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις