>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011
Η Ελλάδα στον αστερισμό του ΔΕΝ!
Βροχή έπεσαν χθες οι διαψεύσεις και τα «ΔΕΝ», ενισχύοντας τις αβεβαιότητες άλλης μιας δύσκολη και δυστυχώς και αιματηρής για την χώρα μέρας, καθώς σημαδεύτηκε από την επίθεση του κοινού εγκλήματος κατά αστυνομικών, με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και δύο να τραυματιστούν σοβαρά.
Αν και σύμφωνα με παλιό δημοσιογραφικό δόγμα «δεν πρέπει να πιστεύεις τίποτε πριν διαψευστεί», χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τόσο το σενάριο των πρόωρων εκλογών, όσο και αυτό του ανασχηματισμού.
«Οι εκλογές ΔΕΝ εξυπηρετούν κανέναν που σκέφτεται τον τόπο μας και όσοι απεργάζονται τέτοια σενάρια έχουν τους δικούς τους λόγους», δήλωσε, υπενθυμίζοντας πως η λαϊκή εντολή επιβεβαιώθηκε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.
Διέψευσε και τις συζητήσεις περί ανασχηματισμού, λέγοντας πως ο
πρωθυπουργός ΔΕΝ «σκέφτεται ούτε κυβερνητική επιτροπή, ούτε ανασχηματισμό». Παράλληλα, πρόσθεσε και ένα ακόμη «δεν»: Δεν υπάρχει πρόβλημα συντονισμού της κυβέρνησης. Προσθέτοντας ένα ακόμη «δεν»: «ΔΕΝ θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αλάθητη».
Ένα ακόμη «Δεν» ήλθε και από τις Βρυξέλλες (για να θυμηθούμε πάλι το δημοσιογραφικό δόγμα περί διαψεύσεων): Ο Επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν δήλωσε ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέος ΔΕΝ θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση των ηγετών της ευρωζώνης στις 11 Μαρτίου. «Η αναδιάρθρωση χρέους στην Ελλάδα ΔΕΝ βρίσκεται στην ατζέντα», είπε.
Σε όλα αυτά, προστίθενται και μερικά ακόμη «Δεν». Ο πρωθυπουργός (κλινήρης) ΔΕΝ έχει ακόμη καταδικάσει τον Καντάφι, παρά το γεγονός ότι ακόμη και η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις δήλωσε πως ο Λίβυος δικτάτορας ΔΕΝ είναι κατάλληλος να κυβερνήσει, «έχει παραισθήσεις», «είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα» και «σφάζει τον ίδιο του το λαό». Και παρά το γεγονός ότι ακόμη και η ποπ τραγουδίστρια Νέλι Φουρτάδο δήλωσε ΔΕΝ θα κρατήσει το 1 εκ δολάρια που έλαβε ως αμοιβή από τον Καντάφι ως προκαταβολή για καλλιτεχνική εμφάνισή της στην Τρίπολη και θα δωρίσει το ποσόν.
Επίσης:
ΔΕΝ βρίσκεται λύση για το πρόβλημα των μεταναστών που μεταφέρονται κατά δεκάδες στα νοσοκομεία με νεφρική ανεπάρκεια.
ΔΕΝ συμφωνούν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την ενσωμάτωση στο Σύνταγμα δημοσιονομικού κανόνα που θα απαγορεύει τα αυξημένα ελλείμματα, αν και χθες έγινε γνωστό ότι η ΕΕ αποδέχθηκε την σχετική γαλλογερμανική πρόταση και την εισηγείται στο προπαρασκευαστικό της έγγραφο ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, υπό τον απατηλό τίτλο «Ενισχυμένος Συντονισμός Οικονομικής Πολιτικής στην Ευρωζώνη».
«ΔΕΝ μπορούν τα μέτρα της Συμφωνίας για το δάνειο των 110 δις ευρώ να θεωρηθούν επαρκή για την οικονομική ανόρθωση της χώρας διότι μεταξύ άλλων η Συμφωνία ΔΕΝ καλύπτει μέτρα με σημαντικές δυνητικές ωφέλειες για την ανάπτυξη, είτε σε βραχυπρόθεσμο είτε σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όπως, για παράδειγμα, η ανακατανομή των πόρων του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων, ενώ η αξιοποίηση της κρατικής ακίνητης περιουσίας προστέθηκε μόλις πρόσφατα στο διαθέσιμο σύνολο μέτρων, προκαλώντας ακατανόητες και παράλογες αντιδράσεις»: Η δήλωση ανήκει στον καθηγητή και γενικό διευθυντή του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα στη διάρκεια εκδήλωσης του ΙΣΤΑΜΕ (αχ αυτό το ΙΣΤΑΜΕ, σ’ όλα μέσα είναι!)
Και τέλος, το πιο πικρό ΔΕΝ:
ΔΕΝ γίνεται τίποτε με την εγκληματικότητα και ΔΕΝ αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του. Τουλάχιστον κάποιος από αυτούς που προεκλογικά δήλωναν πως και γι’ αυτό υπήρχε σχέδιο.
Θυμάστε τον κ. Χρυσοχοΐδη;
Φεβρουάριος 2009: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Μπροστά μου βλέπω μια εφιαλτική, ζοφερή πραγματικότητα, γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού, παρά μόνον ίσως στην Κολομβία, ενδεχομένως στη Βαγδάτη και στην Καμπούλ. Ούτε σε αφρικανικές χώρες δεν έχουμε τέτοιο φαινόμενο».
Απρίλιος 2009: «Όταν έχουμε οκτώ διαρρήξεις και τρεις κλοπές τροχοφόρων ανά ώρα, μία ληστεία μετά φόνου σχεδόν καθημερινά, το «αντάρτικο πόλεων» και η τρομοκρατία έχουν εισβάλει στην ημερήσια διάταξη του αστυνομικού δελτίου και ταυτόχρονα τα σώματα ασφαλείας παρουσιάζουν μια πρωτοφανή εικόνα διάλυσης, σύγχυσης και ανικανότητας, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια και παρατηρήσεις