ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8/2/2011 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Οι κατά τεκμήριο πνευματικοί ταγοί του τόπου μας, αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά κατώτεροι των περιστάσεων. Είναι οι υιοί και κόρες, αν όχι τα ίδια πρόσωπα, που πριν 45 χρόνια καθισμένοι σαν κόττες στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, χειροκροτούσαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Είναι τα ίδια σαπρόφυτα που έχει αλώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω της οικογενειοκρατίας, της ευνοιοκρατίας και της κομματικής δουλοφροσύνης. Είναι αυτοί που κόντρα σε κάθε έννοια λογικής, ευαισθησίας προς τους πολίτες και αξιοπρεπείας, πρόκειται να αναγορεύσουν τον οικονομικό κατακτητή της Ελλάδος, πρόεδρο του Eurogroup κ. Jean-Claude Juncker, ως Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι τα ίδια γλοιώδη ερπετά που με το σάλιο και τα κέρατά τους ανελίσσονται στις υψηλές βαθμίδες της εκπαίδευσης, φιλώντας κατουρημένες ποδιές για να διατηρήσουν τα «προνόμιά» τους. Είναι ο ίδιος πρύτανης, ονόματι Πελεγρίνης, που για να δικαιολογήσει τον τίτλο του, έφθασε στο σημείο να διαπραγματεύεται με λαθρομετανάστες, και Κύριος οίδε τι άλλο θα πράξει όταν λάβει σχετικές εντολές. Είναι ο κ. Πελεγρίνης που υπερασπίζεται το άσυλο για τους παρανόμους λαθρομετανάστες, με απώτερο στόχο να εξασφαλίσει την δική του «ασυλία». Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, και τα αποτελέσματά της είναι κάθε μέρα εμφανή, τόσο από την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, όσο και με την παραγωγή πτυχίων που δεν δικαιολογούν ούτε την αξία του χαρτιού στο οποίο είναι τυπωμένα.
Σε ότι αφορά τώρα την επιδαψίλευση τιμών στον κ. Jean-Claude Juncker, απλώς υπενθυμίζω ότι οι άνθρωποι του κυκλώματος του ΔΝΤ και της Ε.Ε έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο να απονέμουν ο ένας στον άλλο τίτλους, παράσημα και μετάλλια. Θυμηθείτε ότι ο κ Παπανδρέου έχει καταταγεί στο Πάνθεον των μεγάλων .. στοχαστών !!! της εποχής μας, χώρια κάτι βραβεία και παράσημα που έχει μαζέψει από τους διαφόρους προϊσταμένους του.
Α.Α.
Από την είδηση που είδα στο http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις