ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ "ΥΨΗΛΟΙ" ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
Εξαιρετικά ευχάριστες εξελίξεις υπήρξαν στο θέμα των μεταναστών που έκαναν απεργία πείνας στη Νομική, αφού στις 3 και μισή τη νύχτα βγήκαν από το κτίριο και πήγαν σε ένα ωραιότατο νεοκλασικό για να πεθάνουν εκεί.
Το κτίριο στο οποίο μεταφέρθηκαν οι μετανάστες θα φυλάσσεται από την Αστυνομία, ώστε να μη δεχθούν οι μετανάστες επίθεση από ακροδεξιούς που μπορεί να τους σκοτώσουν πριν πεθάνουν φυσιολογικά από την απεργία πείνας.
Η επιλογή του κτιρίου έγινε μετά από δημοσκόπηση της Κάπα Research, όπου το 15% των ερωτηθέντων απάντησε πως οι μετανάστες πρέπει να μεταφερθούν στον Καιάδα, το 20% στο βυθό της θάλασσας, ενώ το 65% απάντησε «να τους πάρετε στο σπίτι σας».
Ο ιδιοκτήτης της Κάπα Research, κ. Ρουτζούνης, ικανοποίησε το αίτημα της πλειοψηφίας και τους πήρε στο σπίτι του – ο κ. Ρουτζούνης είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο εγκαταστάθηκαν οι μετανάστες.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των μεταναστών με τη φράση «να τους πάρετε στα σπίτια σας». Λες και η Ελλάδα –στην οποία βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες- δεν είναι το σπίτι όλων μας. Ελλάδα είναι μόνο το σπίτι τους και τους αρκεί οι μετανάστες -και όλοι οι υπόλοιποι- να βρίσκονται έξω από αυτό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις