ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΔΩ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΚΕΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;;

Την 7η Σεπτεμβρίου 2010, ανέλαβε καθήκοντα ως αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης. Πέρασαν έκτοτε 4 ολόκληροι μήνες και η επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου αγνοεί την ύπαρξή  του. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στα καλύτερά της….
--Ευτυχώς όμως ο κ. αναπληρωτής κάνει δημόσιες σχέσεις και το υπουργείο τις πληρώνει. Συνεπώς τεκμαίρεται ότι ο κ. Χυτήρης είναι αναπληρωτής υπουργός. Όμως κ. Χυτήρη μας, εσείς που είστε ποιητής, άρα ευαίσθητος άνθρωπος, πρέπει να γνωρίζετε ότι και στις εσχατιές της επικρατείας, ο κοινοτάρχης της Βροντολαγκάδας, άμα τύχει και βρεθεί στα μέρη του κάποιος επισκέπτης, τον τραπεζώνει στην ταβέρνα του χωριού και πληρώνει από την τσέπη του. Αν πάλι ο κοινοτάρχης δεν έχει χρήματα για το τραπέζι, τον καλεί στο σπίτι του για να τον φιλέψει με ότι έχει μαγειρέψει η γυναίκα του. Είναι ψιλοξεφτίλα κ. Χυτήρη μας να προσφέρετε τσίπς και λουκουμάδες από το κυλικείο του υπουργείου, για να κάνετε δημόσιες σχέσεις.

Αλλά τι να πω και για την δαπάνη, "συνολικού ποσού εκατόν τριάντα τεσσάρων Ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών (134,98), συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, που αφορά την προμήθεια ανθέων, για τις δημόσιες σχέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού".
Κύριε Χυτήρη μας, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε το θέμα των δημοσίων σχέσεων;; Και με την ευκαιρία πείτε στους αρμόδιους επί της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εκεί στο υπουργείο σας, ότι είσαστε και εσείς υπουργός.. έστω αναπληρωτής…
οπωπητήρ JR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις