ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ

Είναι δικαίωμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να οργανώσει αλλά και να προσαρμόζει κάθε φορά που οι περιστάσεις το απαιτούν, το έμψυχο δυναμικό του κόμματος. Τα αποτελέσματα των επιλογών του θα κριθούν στο εγγύς μέλλον από τους Έλληνες  και όχι από τις οσφυοκαμπτικές επιδόσεις γνωστών και λιγώτερο γνωστών στελεχών του κόμματος. Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Σαμαράς το σφουγγάρι που μέχρι χθές αποδείχθηκε χρησιμότατο, και να αδράξει ένα μαστίγιο που είναι πλέον απαραίτητο. Δεν επιτρέπεται, η Νέα Δημοκρατία και οι ψηφοφόροι της να προσπαθούν για το καλύτερο στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και ορισμένοι βουλευτές να αγωνίζονται για την εκλογική ΑΠΟΤΥΧΙΑ του κόμματος, επειδή θεωρούν την εκλογική περιφέρειά τους ως φέουδο. Χαρακτηριστική  περίπτωση, σε νομό της Μακεδονίας,  ο κατά τα πάντα ανεπαρκής τοπικός βουλευτής, στο όνομα  φιλοδοξιών ἤ προσωπικών ανασφαλειών, όπως είναι τοις πάσι γνωστό, στήριξε σχεδόν απροκάλυπτα την υποψηφιότητα δήμαρχου του ΠΑΣΟΚ. Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό. Σε πολλές περιπτώσεις προέτρεπε τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο που είχε  το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Οι λεπτομέρειες είναι ήδη γνωστές στην Ρηγίλλης. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ο βουλευτής της ΝΔ. περιχαρής για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και ο Σαμαράς με ένα μεγάλο Δήμο χαμένο. 
Κύριε Σαμαρά, γνωρίζω ότι είσαστε ενήμερος για την υπόθεση και για το ποιόν του συκεκριμένου βουλευτή της Ν.Δ., ο οποίος μάλιστα σας στήριξε στον δύσκολο δρόμο προς την αρχηγία. Εκ των πραγμάτων όμως απεδείχθη,  ότι ο ικανός οσφυοκάμπτης χειροκροτητής αγωνίζεται μόνο για  να ελέγξει την περιοχή  του, όπως ο σκύλος με τα ούρα του.
Κύριε Σαμαρά, γνωρίζετε και άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης, τις εμμετικές συμμαχίες, πρόσωπα και πράγματα, την εμπλοκή της Δικαιοσύνης σε υποθέσεις "κυκλωμάτων" που για κάποιο περίεργο λόγο βρίσκονται στο πλευρό του εν λόγω βουλευτή της Ν.Δ.
Κύριε Σαμαρά, η επιτυχία του έργου ενός αρχηγού είναι συνάρτηση πολλών και συνήθως σημαντικών λεπτομερειών που είναι ταυτισμένες με το ήθος και την εντιμότητα. Η αποτυχία είναι  το ίζημα και το υποπροϊόν μεθοδεύσεων, ΧΑΛΚείων και προσωπικών πολιτικών αδιεξόδων.
Η εμπειρία σας, τα διδάγματα από τα λάθη σας, αλλά και συνεπής μέχρι σήμερα στάση σας, έχουν βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία να ανακτήσει μεγάλο μέρος από την τρωθείσα αξιοπιστία της. Πρέπει να φθάσετε μέχρι το τέλος. Το οφείλετε σε όλους τους πολίτες.
Παύλος Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις