ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΜΥΤΗ;;;;

Όλα ήταν καλά σχεδιασμένα. Οι μαροκινοί από τα Χανιά, εγκατέλειψαν τη νομική σχολή, παρά τους λεονταρισμούς και το θέατρο μπροστά στις κάμερες : "δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ"  "να φέρουν φέρετρα να μας βάλουν μέσα", κλπ κλπ. Έχουμε λοιπόν και λέμε, οι μαροκινοί έφυγαν, επομένως σειρά για κατάληψη έχουν τώρα οι πακιστανοί από την ανατολική Αττική, και να ετοιμάζονται οι νιγηριανοί από το κέντρο των Αθηνών. Οι μπαγκλαντεσιανοί από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής ας κάνουν λίγο υπομονή, γιατί είναι και πολλοί πανάθεμά τους. Μεμονωμένα αιτήματα πολιτικού ασύλου, δεν θα γίνονται εφεξής δεκτά.
Τςςς
ΥΓ. Επειδή η εξαντλητική απεργία πείνας που έκαναν οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες μας δεν είχε μεγάλη διάρκεια, ένοιωσαν ότι είχαν πολλά αποθέματα δυνάμεων και έτσι ζήτησαν από την αστυνομία να πάνε με τα πόδια στο νέο ξενοδοχείο τους. Και φυσικά η κυβέρνηση, οι εισαγγελείς, η αστυνομία, όλοι συμφώνησαν.  Αμέ τι νομίζετε; Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις