ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ (όπως αυτός ξέρει…)

Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη ο Mustafa Sarikaya, 46 ετών, για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο Mustafa Sarikaya ήταν αντιπρόεδρος του κόμματος της κοινωνικής δημοκρατίας στην Τουρκία. Το κόμμα είχε φιλοκουρδική πολιτική και για τον λόγο αυτό οι τουρκικές αρχές το έθεσαν εκτός νόμου το 2009. Ο Sarikaya έφθασε στην Θεσσαλονίκη με πτήση από την Κύπρο, ήταν εφοδιασμένος με πλαστό βουλγαρικό διαβατήριο και μόλις συνελήφθη από τις Ελληνικές αρχές, ζήτησε πολιτικό άσυλο. Χθές, δικαστήριο της Θεσσαλονίκης απήλλαξε τον Sarikaya από την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα και δέχθηκε ότι ενδεχομένη επιστροφή του στην Τουρκία εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή του.
Σημείωση της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο για το άσυλο, η αίτηση του Sarikaya πρέπει να εξετασθεί από τις κυπριακές αρχές, αφού η είσοδός του στην Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε από την Κύπρο.
Εκτός αν την υπόθεση αναλάβει ο έχων σχετικήν εμπειρίαν κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, πράγμα που απευχόμεθα, για το καλό του Sarikaya.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις