ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω, πρώτη!!

Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι «το νέο αναβατόριο του ιερού βράχου της Ακρόπολης θα εγκαινιάσει την Πέμπτη (3/12) ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να συνδυάσει το έργο με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία».

Πέραν της αγωνιώδους προσπάθειας για τηλεοπτική προβολή και παράτες, νομίζω ότι έχουν χάσει οι αρμόδιοι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού, τον κοινό νου. Μέσα στο καταχείμωνο, μεσούσης της πανδημίας, ποιος άνθρωπος με κινητικά προβλήματα θα θελήσει να ανέβει στην Ακρόπολη;; Σε κάθε περίπτωση το αναβατόριο καλώς θα λειτουργήσει αλλά οι φιέστες των εγκαινίων από τον πρωθυπουργό μπορούν να περιμένουν διότι ο λαός σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, λέει : εδώ ο κόσμος καίγεται και το ……………….

Και κάτι σχετικό με την επικοινωνιακή προβολή ακόμη και των ποδηλατικών δραστηριοτήτων του πρωθυπουργού. Αλήθεια τι κωδικό με sms, έστειλαν ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του για

να «αθληθούν» ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων;; Σίγουρα όχι τον κωδικό 6, επειδή εξ όσων γνωρίζω δεν κατοικεί στην Πάρνηθα. Το λέω αυτό γιατί αν η αστυνομία με ελέγξει όταν κάνω ποδήλατο με την γυναίκα μου και την κόρη μου στο Τατόϊ, ενώ η κατοικία μας είναι στις Κουκουβάουνες, πάει το μηνιάτικο.  

Τςςς

 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις