ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

«Ε-τε-λεί-ω-σε»

Παρακολουθώντας την σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, εκεί γύρω στις 8 και 10 το πρωΐ, έμαθα κάτι που δεν φανταζόμουν. Έμαθα ότι ο συμπαθής κατά τα άλλα παρουσιαστής, έχει την δυνατότητα να κάνει προσλήψεις στο Δημόσιο ή τουλάχιστον να εισηγείται προσλήψεις στους αρμοδίους υπουργούς και εν προκειμένω στον υπουργό Υγείας, κ. Κικίλια. Έτσι λοιπόν, στην εκπομπή «Καλημέρα», προσκεκλημένος, μεταξύ άλλων, ήταν και ο κ. Νικόλαος Καπραβέλος, Διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος ανάφερε ότι, μεσούσης της πανδημίας, η κλινική του δεν έχει στελεχωθεί αφού υπάρχει κενή θέση ιατρού. Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Αυτιάς, πήρε τον λόγο και με αποφασιστικό ύφος τον διαβεβαίωσε : «μέχρι το (επόμενο) Σάββατο θα έχει καλυφθεί η θέση. Σας δίνω τον λόγο μου».

Δεν γνωρίζω γιατί τα συναρμόδια υπουργεία καθυστερούν την διαδικασία κάλυψης κενών θέσεων και εν προκειμένω στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Όμως τα λόγια και ο τρόπος που ο Γιώργος Αυτιάς διαβεβαίωσε τον Διευθυντή της ΜΕΘ ότι σε μια εβδομάδα θα έχει καλυφθεί η θέση, μου έφεραν στο νού την εξαιρετική κωμωδία «Στουρνάρα 288» και τον θρυλικό βουλευτή Καλοχαιρέτα, που διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους του σχετικά με τα διάφορα αιτήματά τους ότι: «Ε-τε-λεί-ω-σε»

Δ.Μ.

 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις