ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Διαβάζω και θυμάμαι…

Διαβάζω στην (19/8/2020) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επίσημη στήριξη στην Τουρκία, σχετικά με τις ενέργειες της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο, εκφράζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν.

Η εκπρόσωπος του Αζερικού ΥΠΕΞ, Λέιλα Αμντουλάγιεβα, δήλωσε ότι η Τουρκία «διαδραματίζει ιστορικά σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής της Μεσογείου».

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η Αμντουλάγιεβα επεσήμανε ότι το Αζερμπαϊτζάν υποστηρίζει αποφασιστικά όλα τα βήματα της Τουρκίας βάσει του διεθνούς δικαίου για την ειρήνη και τη σταθερότητα.

Θυμάμαι, ήταν 16 Ιουνίου 2014 όταν στην ιστοσελίδα iefimerida, διάβασα ότι ένα πολύ ενδιαφέρον δείπνο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα, προς

προς τιμήν του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ  και της συζύγου του Μεχριμπάν Αλίεβα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr.

Παρόντες ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Παρευρέθησαν επίσης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και Ευτύχης Βασιλάκης.

Σημειώνεται ότι η κυρία Αλίεβα θα βραβευθεί απόψε στην Πνύκα για την προσφορά της στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

Το μενού ήταν ελληνικό, φάβα με χταπόδι και αχινοσαλάτα και ψάρι με αρμυρίκι και γλυκό πες μελμπά.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια. In claris cessat interpretatio, μπορείτε όμως, αν θέλετε, να ανατρέξετε στον σύνδεσμο ΕΔΩ για να διαβάσετε και άλλα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα, κάτι για πετρέλαια, για αγωγούς κλπ, κλπ

 Δημήτρης Μακρής

 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις