ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Διάρροια εγκεφάλου

Ο Χρίστος Γούδης σε μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των τσιπρόνιων, ψευτρονίων, μπουλονιών και μασκαρονίων της μικροβιακής κομπανίας. Το κείμενό του ακολουθεί:
Ο τύπος δεν παίζεται, το παίζει το «παιχνίδι» του. Σε συνέντευξή του σε στύλ «Λουΐ Κατόρζ» στον παιγνιώδους λόγου εύστροφο και πολύστροφο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή,  την Κυριακή  8 Νοεμβρίου 2015, ημέρα των ρομφαιοφόρων
αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο  επίτροπος (όχι της εκκλησίας) Αβραάμ Ό-πουλος και τι δεν μας είπε:
   ότι δεν σχολιάζει την ιδέα της κυρά Τ(σ)α(τ)σίας να θέσει υπό την προστασία της το κάθε καρυδιάς καρύδι που επιθυμεί να λιάζεται στη χώρα μας, γιατί αυτός εκπροσωπεί την ευρ-όπη και είναι υπεράνω τέτοιων λεπτομερειών.
 ότι η ευρ-όπη ως εκ της φύσεώς της δεν θέλει φράχτες αλλά «οπές», όμως – ευτυχώς «δι’ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν» – δεν είναι ομοσπονδία για να μπορέσει να επιβάλει αυτές τις «διάτρητες» απόψεις της δια της βίας στα κράτη-μέλη της, τα οποία, πλην της Ελλάδος, αρνούνται να τις εφαρμόσουν (διότι προφανώς δεν επιδίδονται στο σπορ του πολιτικού και εθνικού αυνανισμού).
   ότι τους θέλουμε τους έποικους γιατί η γεμάτη οπές ευρ-όπη έχει γηρασμένο πληθυσμό και χρειάζεται αφροασιανούς επιστήμονες και τεχνίτες για να κλείσουν τις «τρύπες» της που μπάζουν από παντού, ότι και στην Ελλάδα τούς χρειαζόμαστε όλους όσους μας κατσικώνονται, για να μας βοηθήσουν στην ανάπτυξή μας.
Και όταν ο δημοσιογράφος, που προς τιμήν του κράτησε την ψυχραιμία του μέχρι τέλους, τού είπε όσο πιο ευγενικά μπορούσε (καθότι Λουδοβίκος ο συνεντευξιαζόμενος) ότι εδώ φεύγουν χιλιάδες δικοί μας επιστήμονες στο εξωτερικό και αυτούς οφείλαμε να κρατήσουμε στην Ελλάδα, του απάντησε «διδασκαλικώ τω τρόπω» ότι
το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό και οι ξένοι το λένε «brain drain», κάτι σαν διάρροια ή διαρροή εγκεφάλων δηλαδή. Μας μόρφωσε ο μεγάλος, η ευφυΐα του, δίκην διαρροής φαιάς (εγκεφαλικής;) ουσίας, έτρεχε ακατάσχετα από τα μπατζάκια του καθ’ όλην την διάρκεια της χαρίεσσας από πάσης απόψεως συνέντευξής του (εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός φίλε μου μέσα στο τσακίρ κέφι κάνει τα μαλλιά του περμανάντ).
Εκείνο που παρέλειψε μόνο να μας πει είναι ότι, αυτό που αποκαλούμε Ενωμένη Ευρώπη, δεν είναι παρά ένα γραφειοκρατικό κηφηναριό με κομισάριους, επιτρόπους ευρωλελέδες και ευρωσκερβελέδες, μια αποικία παρασίτων των Βρυξελλών (όπως οι ευρωκάμπιες στα ομώνυμα λαχανάκια) που επιβιούν εις βάρος του ευρωπαϊκού πνεύματος έχοντας μεταμορφώσει τον Οίκο της Ευρώπης σε Οίκο ανοχής λαθρεμπορίου, τοκογλυφίας, δουλεμπορίου, σεξουαλικής διαστροφής και πάσης φύσεως ή παραφύσεως λικνισμών και κουνημάτων, μιας Ευρώπης οι λαοί της οποίας τελούν εν αναμονή εκείνου του χριστιανού που θα εμφανισθεί (ένστολος άραγε;) με το φραγγέλιο στο χέρι για να την σαρώσει και να την ξανακτίσει στα ορθά.
Μέχρι τότε ο κάθε τοιούτου είδους ευρ-ο-πέος Αβραάμ Ό-πουλος κρατώντας μετά δόξης το σκήπτρο διακριτικά στην παλάμη του – γιατί το σκήπτρο είναι κάτι σαν το πουλί, άμα το κρατά πολύ χαλαρά θα του φύγει ενώ άμα το παρασφίξει θα το πνίξει (το κουνέλι) –  θα μας τηλεραντίζει με την θυμοσοφία των διανοητικών ψεκασμάτων του, με την ελπίδα όπως μία εκ των προσεχών ημερών κληθεί να αναλάβει τον σχηματισμό μιας οικουμενικής κυβερνήσεως επί του πτώματος της Ελλάδος, την οποία θα έχουν εν τω μεταξύ φροντίσει να τελειώσουν τα τσιπρόνια, ψευτρόνια, μπουλόνια και μασκαρόνια της μικροβιακής κομπανίας της άδουσας, «των οικιών ημών εμπιμπραμένων». Ο μόνος τρόπος να την γλιτώσουμε από τον ευρωσωτήρα μας επίτροπο είναι αν ο εν λόγω ημέτερος «ευρωβασιλεύς Ήλιος», φωτιζόμενος υπό των νεοευρωπαϊστών αρχαγγέλλων Μοιχιήλ και Γαμιήλ, αποφασίσει να επιδείξει περίλαμπρον πνεύμα αυτο-θυσίας (ως άλλος εναλλακτικός Αβραάμ), επισκεπτόμενος κατά μόνας το προσεχές συλλαλητήριο των Ποντίων.

Χρίστος Γούδης, Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή» στο Δήμο Αθηναίων

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις