ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ευτυχώς υπάρχουν Έλληνες!

Την φωτογραφία αυτή μετέδωσαν όλα τα κανάλια του πλανήτη, ακόμα και εκείνα των «φίλων και εταίρων» μας. Την είδαν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους «αλληλέγγυους» προς την Ελλάδα ευρωπαίους ηγέτες. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Χατζηφωτιάδη, 77 ετών, που σωριάστηκε λόγω προβλημάτων υγείας έξω από μια τράπεζα έπειτα από τρείς αποτυχημένες προσπάθειες να εισπράξει τα 60 ευρώ από την σύνταξη της γυναίκας του.
Όμως την φωτογραφία αυτή την είδε και ένας συμπατριώτης μας από την Αυστραλία, ο κ. Τζέημς Κουφός, επιχειρηματίας, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, ζήτησε να μάθει το ονοματεπώνυμο του συμπολίτη μας. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να
πληροφορηθεί τα στοιχεία του 77χρονου συνταξιούχου και αμέσως φρόντισε να του εξασφαλίσει 250 ευρώ μηνιαίως για ένα χρόνο και ακόμη περισσότερο, αν χρειαστεί.
Την φωτογραφία αυτή την έκαναν «λάβαρο» υπέρ του ΝΑΙ, τα βοθροκάναλα και οι «δημοσιογράφοι» τους, αλλά κομμάτια να γίνει αν τουλάχιστον φρόντιζαν να βοηθήσουν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του συμπολίτη μας. 
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες!
Πηγή LE FIGARO

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις