ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σεβασμός στους θεσμούς

Δεν είναι γλάστρες, είπαμε! Είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι πρόεδροι

Αν δεν είχαμε πρόεδρο Δημοκρατίας θα είχε καταλυθεί το πολίτευμα και κουμάντο θα έκαναν οι ξένοι…
Υπάρχει μια μικρή, αμελητέα μερίδα συμπολιτών μας που δεν έχουν με τι σοβαρό να ασχοληθούν και καταγίνονται με την αμφισβήτηση των πάντων. Από τα καθαρά πέναλτι που προσφέρει στους αδικημένους η πεντακάθαρη ελληνική διαιτησία μέχρι τις προθέσεις, την οξύνοια και τον ρόλο των ενοίκων του προεδρικού Μεγάρου στην οδό
Ηρώδου Αττικού. Επειδή αυτό τείνει να γίνει μόδα πρέπει να την σταματήσουμε πριν γίνει κοινή πεποίθηση στους Έλληνες πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένας αδρανής υπάλληλος του πρωθυπουργού, δηλαδή της τρόικας, δηλαδή της Μέρκελ, δηλαδή των απογόνων των στραταρχών του Αδόλφου που έχουν κακιώσει ανεπανόρθωτα με τη ράτσα μας και προσπαθούν να μας αφανίσουν.
Ε, όχι κυρίες και κύριοι. Ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι κρίσιμος μόνο για την πατρίδα μας αλλά και για την Ευρώπη, την Δύση, την Ανατολή, τον πλανήτη, τον γαλαξία, το σύμπαν. Αν οι ανιδιοτελείς, πατριώτες και πανέξυπνοι πολιτικοί ταγοί μας δεν επιλέξουν τη σωστή λεβεντουριά για πρόεδρο της Δημοκρατίας, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να
τσαντιστεί ο Ζευς και να μας αποτελειώσει όλους με κεραυνούς και ψωμωμένους μετεωρίτες που θα πετύχουν τον πλανήτη στον σταυρό.

Πέντε κρίκοι

Κι αν δεν πιστεύετε τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τα μάτια σας. Χωρίς την σθεναρή στάση του νυν προέδρου της Δημοκρατίας της Ζαμούντα η Ελλάς θα είχε μεταβληθεί σε κρανίου τόπο. Η ανεργία θα είχε φτάσει το 27% (επισήμως, γιατί ανεπισήμως θα βαρούσε 40άρι). Οι νέοι θα μετανάστευαν στα εξωτερικά και οι γέροι οι συνταξιούχοι θα μετανάστευαν στα πολύ εξωτερικά, εκεί που ζούνε οι νεκροί.
Η εθνική μας αξιοπρέπεια θα είχε καταρρακωθεί σε τέτοιο βαθμό που θα απαιτούνταν 18 μήνες διαπραγματεύσεων με τους λογιστές της τρόικας για να μας επιτραπεί η μείωση του ΦΠΑ στα σουβλάκια.
Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων θα κόστιζε φθηνότερα από το «5 κρίκοι ένα τάληρο» που κόστιζε παλιά η συμμετοχή στο συγκεκριμένο παίγνιο των λούνα παρκ και οι κατασχέσεις θα έπεφταν βροχή.
Αμ το άλλο; Που το βάζεις το άλλο; Θέλει κότσια να είσαι πρόεδρος της Δημοκρατίας. Λίγο το ‘χεις να σε βγάζουν από την κατάψυξη να μιλάς την 28η Οκτωβρίου, την 25η Μαρτίου, στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την 17η Νοεμβρίου; Γι’ αυτό, μην παίζετε με τους θεσμούς.

http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις