ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ……. ΕΛΕΟΣ!!!

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2014
 Η απόφαση της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, είναι η συνέχεια του «σωτήριου» έργου των πολιτικών που ανέλαβαν εργολαβικά  την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πολιτική διάθεση των πάντων στους υπό αναμονή γνωστούς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, πίσω από
τους οποίους βρίσκονται τα ίδια πάντα συμφέροντα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και στην ΔΕΗ. Οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια βγαίνουν στο σφυρί. 

Τα δημόσια αγαθά βγαίνουν στο σφυρί και τα χρέη συσσωρεύονται στις πλάτες του απλού λαού, που βρίσκεται μπροστά στην εξέλιξη του σχεδίου εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού.
Μια κυβέρνηση μαριονέτα που εκχωρεί τις στρατηγικές υποδομές της χώρας δεν μπορεί παρά να είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό.
Η ευθύνη, ειδικά των βουλευτών του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστια. Και όσοι ψηφίσουν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις οφείλουν να απαντήσουν σε απλά ερωτήματα:
Σε ποιο σημείο των προεκλογικών εξαγγελιών του κόμματός τους υπάρχει η εκποίηση της ΔΕΗ;
Σε ποιο σημείο της υποτιθέμενης προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας υπάρχει η συγκεκριμένη απόφαση;
Τί και ποιούς εξυπηρετούν;
Τί  και ποιούς αβαντάρουν;
Η Αριστερή Πρωτοβουλία εκφράζει για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή της στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και συντάσσεται με τα αιτήματα του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης.
Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ
Όχι στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις