ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 18 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι...

--- Ο Μαζιώτης έμενε στο Μαρούσι  και είχε γείτονα υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς τρομοκράτης κυκλοφορούσε με άνεση στην περιοχή, μέχρι και το παιδί του συνόδευε καθημερινώς σε παρακείμενη παιδική χαρά. Εκείνο πάντως που έκανε εντύπωση σε όλους τους γείτονές του, που δεν είχαν αντιληφθεί την ταυτότητά του, είναι ότι κυκλοφορούσε πάντα με ένα σακίδιο στην πλάτη.
Αλλά και ο Σταύρος, ο ποταμίσιος πρόεδρος, έχει και αυτός το βίτσιο να
κυκλοφορεί με ένα σακίδιο στην πλάτη… Δεν υπαινίσσομαι κάτι, απλώς παρατηρώ τα κοινά στοιχεία…

--- Η ευρωκράτειρα Μέρκελ, σε ομιλία της απεκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Ο ΕΓΩ ο Βενιζέλος,  θα τολμήσει  άραγε να κάνει κάποια ρηματική διακοίνωση όπως συνηθίζει, αλλά μόνον εκεί που τον παίρνει ή θα κάνει την πάπια όπως επίσης συνηθίζει εκεί που δεν τον παίρνει;;;


--- Ο πλανητάρχης Ομπάμα έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις για την κατάρριψη του Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών, επιρρίπτοντας εμμέσως τις ευθύνες στους ρωσόφιλους αυτονομιστές και προετοιμάζοντας το έδαφος, εάν και όταν χρειαστεί για μια αμερικανική, ειρηνευτική επέμβαση στην Ουκρανία.
Για την εισβολή των ισραηλινών σε παλαιστινιακά εδάφη και τους νεκρούς που προκαλούν οι βομβαρδισμοί, μάλλον δεν είχε ακριβή και έγκυρη ενημέρωση για το ποιος εισέβαλλε και που.  Έτσι προτίμησε να εκφράσει μιαν ευχή για αυτοσυγκράτηση…  
Καλό Σαββατοκύριακο...
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις