ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πωλούσε ντομάτες στη λαϊκή οπλοφορώντας, και τον ελεύθερο χρόνο του έβγαζε νάρκες

Aπό όπου μπορούσε, έβγαζε λεφτά αδιαφορώντας για το πώς: Είτε πουλώντας ντομάτες, είτε... εξουδετερώνοντας νάρκες στη Βοσνία και στο Λίβανο. Αυτή είναι λίγο πολύ η εικόνα που μπορεί να σχηματίσει κανείς, μαθαίνοντας για τη δράση του εμπνευστή της «αμαρτωλής» ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», Κωνσταντίνου Τζεβελέκου.
Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ο κ. Τζεβελέκος, επί θητείας Γιάννη Μαχαιρίδη στη Νομαρχία
Δωδεκαννήσου, είχε εμφανιστεί στα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης ζωσμένος με ένα πιστόλι γκλογκ σε ειδική θήκη (το οποίο δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι επικεφαλής σημαντικής ΜΚΟ και ότι ζωή του απειλείται), ζητώντας επιτακτικά από τον τότε αντινομάρχη Νίκο Ζωίδη, δύο άδειες: Μια για να χτίσει τη βίλα του σε μια από τις πιο χλιδάτες περιοχές της Ρόδου και μια για... πάγκο στη λαϊκή.
Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Ζωίδης αποκάλυψε ότι ο κ. Τζεβελέκος ήταν διατεθειμένος να δώσει αμέσως μετρητά για να αποκτήσει τις δύο άδειες, μη διστάζοντας να βγάλει και να ακουμπήσει πάνω στο γραφείο του αντινομάρχη 10.000 ευρώ.
Ο προφυλακισμένος, πλέον, πρώην επικεφαλής της «αμαρτωλής» ΜΚΟ, απέκτησε και τις δύο άδειες και έκτοτε για πολλούς μήνες πωλούσε ο ίδιος, τις βιολογικές τομάτες που παρήγαγε.
Σκιαγραφώντας το προφίλ του Κωνσταντίνου Τζεβελέκου
Στο πρόσωπο κάθε Ροδίτη που αντίκρυζε τον κ. Τζεβελέκο, ζωγραφιζόταν πάντα η εξής απορία: Πού βρήκε τόσα χρήματα, ένας άνθρωπος που πωλούσε τομάτες στη λαϊκή αγορά, ανήγειρε πολυτελέστατη βίλα, οπλοφορούσε και το έδειχνε, διέθετε πολυμελή φρουρά από σεκιουριτάδες και πολυτελή αυτοκίνητα και έκανε παρέα μόνο με επιχειρηματίες και μεγαλοξενοδόχους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις