ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η τελευταία φωτογραφία με τα σκυλιά τους λίγο πριν πεθάνουν

Το πρότζεκτ της φωτογράφου Σάρα Μπεθ φέρει τον τίτλο «Joy Sessions», δηλαδή «Συνεδρίες Χαράς» και σε αυτό συμμετέχουν πολλοί ζωόφιλοι σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.
Είπαν το «ναι» στην φωτογράφο να τραβήξουν ένα τελευταίο καρέ με τους τετράποδους συντρόφους τους λίγο πριν αυτοί πεθάνουν είτε από κάποια αρρώστια είτε επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Τα περισσότερα από τα σκυλιά που
απεικονίζονται με τα αφεντικά τους πέθαναν μετά από λίγες ημέρες ή εβδομάδες.
Ο τίτλος του πρότζεκτ δεν είναι τυχαίος. Joy ονομαζόταν ένα μαύρο λαμπραντόρ που βοηθούσε μια άρρωστη γυναίκα την οποία γνώριζε η φωτογράφος. «Ο Joy στάθηκε βράχος δίπλα της και της έσωσε την ζωή περισσότερο από μια φορά» λέει η Σάρα.
Το συγκινητικό είναι πως τα περισσότερα από τα σκυλιά των φωτογραφιών είναι άρρωστα, ωστόσο, συνεχίζουν και δείχνουν χαρούμενα προσφέροντας τη φιλία τους στους ιδιοκτήτες τους.
http://www.iefimerida.gr
 









































0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις