ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ave Caesar, morituri te salutant

Χωρίς να είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο, λέγεται ότι την εποχή του Κλαυδίου καθιερώθηκε από τον αυτοκράτορα η χειρονομία της γροθιάς με τον αντίχειρα στραμμένο επάνω ή κάτω  ως σήμα για την ζωή ή τον θάνατο των μονομάχων στην ρωμαϊκή αρένα. Στις μέρες μας, η τύχη των σύγχρονων μονομάχων, των κατοίκων
του πλανήτη γη, εξαρτάται από τις αποφάσεις των τραπεζιτών και λοιπών διεθνών τοκογλύφων που, χωρίς χειρονομίες, στα ύπουλα, αποφασίζουν μνημόνια, προϋπολογισμούς λιτότητας και αδιαφορούν για το πόπολο.

Όμως, για τις ανάγκες την επικοινωνιακής προβολής τους και για να χαιρόμαστε εμείς οι παγκοσμιοποιημένοι χαχόλοι με την μεγαλοθυμία τους, χαρίζουν τη ζωή σε …γαλοπούλες.
Έτσι, ο αυτοκράτωρ Ομπάμα, με την ευκαιρία της εορτής των Ευχαριστιών,  χάρισε φέτος τη ζωή στη γαλοπούλα «Popcorn», και μάλιστα ύστερα από διαβούλευση μέσω των κοινωνικών δικτύων!!! (αλήθεια κάτι μου θυμίζει αυτό).  Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο Ομπάμα με μια κίνηση που χαρακτηρίζει τον Προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, απονέμει χάρη στην γαλοπούλα με το με το γαργαλιστικό όνομα «Popcorn», ενώ 32 εκατομμύρια αμερικανοί συμπολίτες του καταφεύγουν σε κοινωνικά συσσίτια για να επιβιώσουν.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις